Чифтосване на питбул

В развъдник Dognik Bulls е отворен за чифтосване мъжки американски питбул териер — Miller’s Wild Storm aka Castle.

Донесен от развъдник Real Deal Chocolates, който се намира във Флорида, САЩ.

В момента Касъл е почти на 7 години. Здравословно е изследван, генетично (абсолютно здрав, всички NN изследвания). Спортно тестван. Тестван за потомство. Около 300 деца на Castle живеят в 20 страни по света.

Касъл предава такива черти: среден размер (женски 16-23 кг, мъжки 20-26 кг), много динамичен характер, страст, безстрашие, любов към живота, любов към хората, спортна страст, напрежение и постоянство. Децата на Касъл са прегледани и са здрави. Сред неговите деца: Топ куче на Италия 2020 според UKC (Dognik Bulls Lanna Shi)! Победител в изложбата за всички породи в Украйна — Dognik Bulls Rio Grande (Best in Show-1во място). Победител в клас кученца на Монопородното изложение в Москва (повече от 120 питбула) — Dognik Bulls Abronia. Победители в състезания по охрана, IGP в Русия! Победители в многобоя на питбул-амстаф в Русия (първи места във всички спортни дисциплини). Победители в състезания по курсинг и състезания (бягане след механичен заек).

Самата Miller’s Wild Storm е родена от шампион на ADBA и UKC, Miller’s Brown Sugar. Тази жена е много титулувана в спорта в Америка, в шоута, голям шампион в състезания по теглене на тежести в Америка. Бащата на Касъл е Окото на Милър от Тига. Заглавие в шоута на ADBA, състезания по питбул и теглене на тежести. Uncle Castle е най-титулуваният питбул териер в света — питбулът Fonvielle’s A&N Stuff of Legends.

Miller’s Wild Storm, известен още като Castle, е с родословие на ADBA и UKC и е отворен за чифтосване (чифтосване на питбул). Изисквания към женските: пълно родословие (спортни или работещи предци). Постижения в спортни състезания или в изложби на високо ниво. Стойността на плетивото е 3000 евро. Замъкът се намира в Рига, Латвия. Възможно е изпращане на замразена сперма по целия свят. Цената на плетивото е 3000 евро. Castle носи кръвта на най-старата развъдна линия американски питбул териери — Old Family Red Nose. Титли в изложби: 2x юношески шампион на Украйна, юношески победител на Украйна, 4x най-добър юноша на монопородни питбулшоу в Украйна и Русия, кандидат за юношески шампион на Русия, кандидат за юношески шампион на федерацията, кандидат за руски шампион по работни качества, юношески клуб Шампион («Смел боец», Москва, Русия), Кандидат за Шампион на Украйна, Кандидат за Международен шампион по красота, Шампион на Украйна, 7x Най-добър мъжки, 6x Най-добър представител на породата, Шампион на породата. Спортни постижения: Springpole — 1-во място, висене на хват — 3-то място сред 50 питбула, скок без опора — 3-то място сред 50 питбула, дог-пулър бягане: два пъти 1-во място, 1 път 3-то място, дог-пулър скокове: два пъти 1-во място, веднъж 5-то място.

Снимки на Miller’s Wild Storm aka Castle


Видео Miller’s Wild Storm aka Castle


Снимки на Miller’s Wild Storm aka Castle children:


Роднини:

Miller’s Brown Sugar


Miller’s Eye of the Tiga


Fonvielle’s A&N Stuff of Legends


Обсъдете условията за чифтосване на питбул:

Имейл: dognikb@gmail.com

Instagram- dognikbulls