Crescător de American Pitbull Terrier în România

Crescător de American Pitbull Terrier în România


Suntem crescatori oficiali de American Pit Bull Terrier in Romania. Canisa noastră Dognik Bulls este înregistrată la ADBA (American Dog Breeders Association — cea mai mare, cea mai veche și cea mai de încredere organizație de înregistrare pentru tauri de rasă pură din lume).
Suntem cu rasa American Pit Bull Terrier din 2011. Știm exact care pitbull este potrivit pentru familia ta.
Contactează-ne și spune-ne despre tine: numele tău, vârsta, ai o familie mare sau mică, ai copii și câți ani au, mai ai și alte animale de companie? Spune-ne ce fel de pitbull ca caracter, dimensiune, culoare vrei. Vrei un caine pentru o familie cu un psihic bun? Sau vrei un pitbull pentru sport sau expoziții. Vom ține cont de toate criteriile tale și vom oferi cea mai bună împerechere și cel mai potrivit cățel doar pentru tine. Avem în mod regulat niște pui de pit bull în canisa noastră. Prin urmare, nu vă vom vinde primul cățel care se întâlnește, dacă ați cumpăra. Nu! Îți vom vinde exact genul de pitbull la care visezi. Ne cunoaștem în detaliu câinii, liniile noastre de reproducere și îi ajutăm pe cei mai buni căței să-și găsească cei mai buni stăpâni.
De aceea suntem cei mai buni crescatori de American Pit Bull Terrier din Romania. Cu pitbulls Dognik Bulls, familia ta va fi mai fericită și mai sănătoasă, vei merge mai mult. Vei fi bine protejat de câinele tău. Veți primi dragostea adevărată a American Pit Bull Terrier.
Vindem doar catei sanatosi. Proprietarii pit-bul-ilor noștri Dognik Bulls merg la medicul veterinar o dată pe an: oferă-i câinelui vaccinări complete și fac analize de sânge și o ecografie a inimii pentru a ști că câinele este sănătos și fericit. Nu vindem caini bolnavi si nu folosim caini bolnavi pentru reproducere.
Pitbulls de la crescătorii Dognik Bulls se descurcă bine cu copiii de orice vârstă. Câinii noștri au o mentalitate bună, stabilă.
Principalele noastre linii de reproducere sunt construite pe linii americane pure: Old Family Red Nose, cu adăugarea Jumbo, DDWW, Red Alert.
Contactează-ne pentru a cumpăra un cățeluș pitbull în România:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Fotografii cu Pit Bull Terrieri americani adulți. Uite ce sănătos, musculos, cu părul frumos, cu capete mari.