Crescatori de pitbull Romania

Crescatori de pitbull Romania


Bine ați venit la canisa de pitbul terrieri americani de rasă pură din România. Numele meu este Veronika Voitovska și sunt crescătoarea canisa Dognik Bulls. Pe site-ul canisa noastră puteți vedea reprezentanți excelenți ai rasei pit bull, înțelegeți pedigree (și înțelegeți de ce pedigree-ul este important pentru un pitbull) și, de asemenea, alegeți și cumpărați un cățeluș pit bull pentru dvs.
De mulți ani am crescut „cel mai bun American Pitbull Terrier”. Inițial, pepiniera noastră a adus în Europa sânge vechi, dovedit în timp, din America și Brazilia. Acești pitbulls au devenit fondatorii canisa noastră și ai liniei noastre de reproducere a American Pit Bull Terrier. Vă voi arăta cum arată pit-bulls adevărați de la „Dognik Bulls” România:

Sunt sigur că veți vedea diferența dintre pitbul-terrierii noștri și alți pitbulls. Câinii noștri sunt foarte motivați, pasionați, își iubesc stăpânul și iubesc viața. Pitbulls de la Dognik Bulls au mușchi excelente, capete mari și frumoase și un sistem nervos stabil. Călătorim mult în jurul lumii, participând la expoziții și competiții pentru American Pit Bull Terrier. De asemenea, eu, Veronika Voitovska, desfășuresc deseori examinări la expoziții de câini în calitate de mânuitor de câini expert certificat. Pot să spun cu încredere că pitbulls de la Dognik Bulls sunt câini de foarte înaltă calitate. Suntem crescători de pitbul foarte renumiți în Europa.
Folosim următoarele linii de sânge în canisa noastră de pit bull: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Acestea sunt linii excelente de pitbulls, cu un sistem nervos echilibrat, curajoși și în stare bună de sănătate (în plus, toți câinii din canisa noastră sunt examinați pentru absența bolilor genetice ale rasei și au certificate).
Cât costă cățeii în canisa noastră de pit bull? Prețul mediu al unui cățeluș pitbull este de 1500-2500 de euro. Acest pret include cel mai minunat catelus, vaccinari in functie de varsta, microcip inregistrat, pasaport veterinar european. În plus, oferim materiale extinse despre nutriția, educația și antrenamentul unui cățel în stadiul inițial al vieții. Acest ghid îi ajută pe toți proprietarii începători să crească corect un cățeluș minunat.
Ce fel de stăpâni considerăm pentru câinii din canisa noastră pitbull România? Persoane cu relații de familie stabile, locuri de muncă și venituri stabile. Oameni care sunt dispuși să își facă timp pentru a crește un American Pit Bull Terrier sănătos și activ.
La noi, depunem efort și atenție maximă în creșterea cățeilor cât timp sunt în canisa. Aceasta include socializarea timpurie cu alți câini, copii, plimbarea afară de patru ori pe zi din copilărie (începând cu vârsta de 1 lună de la naștere), învățarea să folosească lesa și zgarda, scăldat și tunderea unghiilor. Pepiniera noastra este situata in padure. Prin urmare, cățeii și câinii adulți trăiesc într-un loc prietenos cu mediul.
Pentru a cumpara un pitbull de la pepiniera pit bull Romania, scrie-ne. În primul tău mesaj, spune-ne despre tine și familia ta:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pit Bull Terrieri de la canisa noastră trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Dacă este necesar, organizăm livrarea cățelușului în țara și orașul dumneavoastră.
În prezent avem mai mulți căței de pitbull de vânzare în canisa noastră. Contactează-ne pentru a cumpăra câinele visurilor tale.
Cu stimă, crescător și proprietar al canisa pit bull România — Veronika Voitovska.

Crescatori de pitbull Romania