Crescatori inregistrati de pitbull


Canisa noastră de pitbull terrieri americani este înregistrată oficial în asociația cinologică ADBA (American Dog Breeders Association. Suntem crescători oficiali de pitbulls înregistrati și lucrăm cu rasa din 2011. De-a lungul multor ani de muncă, mulți câini sănătoși, sport campionii s-au născut în canisa noastră de pitbul „Dognik Bulls”, campioni ai expozițiilor. Pitbul-terrierii noștri americani trăiesc în 25 de țări ale lumii. Pitbulls „Dognik Bulls” sunt în SUA, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus, Rusia, Irlanda, Marea Britanie, Scoția, Austria, Franța, Spania, Italia, Belgia, Elveția, Bulgaria, Țările de Jos, România, Austria, Suedia, Germania, Cehia.
Exemple de Pitbull Terrieri americani. Mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori:
American pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel AmericanAmerican pitbull terrier kennel
Activitatea noastră de reproducere se bazează în principal pe Pitbull Terrier americani importați din SUA. Cu un mic adaos de sânge european de pitbull.
În canisa noastră Dognik Bulls puteți cumpăra un cățeluș pitbull sănătos de la părinți examinați, sănătoși, cu titlul.
Deseori facem împerecheri în aer liber cu pitbull. Pentru a produce pui extraordinari. Mergem în alte țări, trăim acolo o săptămână și ne creștem câinii cu cei mai buni masculi ai rasei pitbull.
Aceasta este viața și munca noastră. Suntem crescători de pitbul înregistrați responsabili și renumiți.
Prețul nostru mediu pentru un cățeluș pitbull este de 1700-2000 de euro. Pentru a cumpăra un cățel de la noi, spune-ne despre tine scriindu-ne.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Crescatori inregistrati de Pitbull. Crescători de pitbull din SUA, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus, Rusia, Irlanda, Marea Britanie, Scoția, Austria, Franța, Spania, Italia, Belgia, Elveția, Bulgaria, Țările de Jos, România, Austria , Suedia, Germania, Republica Cehă.