Cum să adopți un Pit Bull Terrier din Spania. Realitate


Te-ai hotarat sa adopti un pitbull terrier. Ați auzit că în Spania există mulți pitbull terrieri americani pentru adopție.
Sunt strâns înrudit atât cu pitbull terrier spanioli, cât și cu pit bull terrier american de rasă pură din Europa. Prin urmare, vă voi spune toate avantajele și dezavantajele adoptării unui pit bull terrier din Spania.
Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi. Pitbul Terrieri de rasă pură (cu pedigree) ajung foarte rar în adăposturile din Europa în general. Da, pot ajunge acolo din cauza unui proprietar rău, dar acest lucru este rar. Adică în Spania vi se va oferi spre adopție un câine care arată ca un pitbull. Însă mama sau tatăl lui ar putea fi un câine de orice altă rasă, iar bunica lui ar putea fi un bătrân. Prin urmare, nu puteți prezice că un astfel de câine se va comporta ca un adevărat Pit Bull Terrier american. Adică este activitate, entuziasm, dragoste pentru oameni și copii. Al doilea punct important. În Spania există legi foarte serioase privind creșterea animalelor de companie. Acestea sunt cerințe speciale pentru păstrarea câinilor și reglementări, deschiderea de întreprinderi private (autonomo) pentru a plăti taxe, obținerea unei licențe de la guvernul spaniol pentru a crește câini. Este foarte greu să obții o licență. Prin urmare, în Spania practic nu există crescători de pit bull terrier americani. Cunosc doar doi în toată Spania vastă.
Apoi, când găsiți un câine care vă place, va trebui să completați o cerere. Chestionarul va conține întrebări despre familia dvs., unde locuiți (casă sau apartament), dacă aveți alte animale și dacă aveți copii. Cel mai adesea, în această etapă, oamenilor li se refuză adoptarea unui pitbull din Spania. Aceștia sunt dați fără tragere de inimă familiilor cu copii (întrucât acești câini nu sunt de fapt pitbulls, ci mestizoși cu un psihic necunoscut). De asemenea, sunt reticenți în a oferi persoanelor fără experiență cu pitbulls sau Staffordshire terrier.
În continuare, unul dintre punctele importante este o vizită personală. Dacă sunteți în Spania, puteți veni la adăpost și puteți întâlni un pit bull terrier. Dacă locuiți într-o altă țară, acest lucru nu este posibil. Fie te vor refuza, fie vor insista ca tu să vii să-i întâlnești. Acesta este un punct foarte potrivit, este cu adevărat necesar. Calculați cât va costa să zbori în Spania și înapoi.
În continuare, va trebui să plătiți ceva de genul „compensație pentru părăsirea adăpostului”. Aceasta este câteva sute de euro. Acestea includ munca la adăpost, microciparea și vaccinarea pentru pit bull terrier.
Dacă adăpostul nu se află în orașe centrale precum Madrid, Barcelona etc., atunci veți plăti și transportul către un oraș important. Iar adăposturile nu au dreptul să fie acolo, conform legilor stricte spaniole. Ele pot fi amplasate doar în zone îndepărtate de clădirile umane, cu restricții uriașe. Asa ca vei plati cateva sute de euro in plus pentru tot acest transport. Apropo, conform legilor spaniole, chiar și transportul câinilor dintr-un adăpost trebuie să fie special. Nu poate fi doar mașina personală a oricărui voluntar. Deși aici, mulți nu respectă acest punct al legii.
Ca cineva familiarizat cu flora și fauna spaniolă, trebuie să vă avertizez. Aproape toți câinii aflați în adăposturi din Spania (și pit bull terrieri americani și alte rase) suferă de leishmanioză. Această boală se transmite câinilor prin mușcături de țânțari. Ea este incurabilă. Puteți menține organismul doar într-o stare de remisie. Dar de mai multe ori pe an vor exista exacerbări. Tratamentul este foarte scump. Fii pregătit pentru asta. Această boală este frecventă în Spania, Italia și unele părți ale Franței.
Amintiți-vă, un pit bull terrier nu ajunge întotdeauna într-un adăpost și este imediat adoptat. Uneori, câinii trăiesc acolo șase luni, un an, doi ani. Se adaptează la viața în adăpost și le este greu în familie. Și este greu și pentru potențialii proprietari. Un câine are propriile obiceiuri. De exemplu, urlă la 2 dimineața. Suferiți de anxietate de separare și așa mai departe.
Trebuie sa intelegi ca daca vrei sa adopti un pit bull terrier din Spania, nu va fi usor. Și foarte scump. De fapt, vei salva viața câinelui. Dar ea nu este un pit bull terrier în realitate.
Ca ființă umană, vă susțin și vă voi ajuta să contactați adăposturile potrivite din Spania. Dar dacă nu sunteți pregătit pentru toate aceste dificultăți, atunci cumpărați un cățeluș American Pitbull Terrier. Real, cu pedigree. Crește-l ca să ți se potrivească încă din copilărie și trăiește fericit.
În canisa mea de pit bull terrier „Dognik Bulls” puteți cumpăra un cățel. Contactează-mă pentru a discuta toate detaliile. Livrăm câini în toată Europa, America, Brazilia și Canada.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls


Cum să adopți un pitbull terrier din Spania, pitbull terrier Spania pentru adopție, pitbull terrier dintr-un adăpost din Spania