Cumpara catei Pitbull cu pedigree ADBA

Căței ADBA American Pitbull Terrier de vânzare de la reproducție exclusivă! Imperecherea la fața locului în Polonia (mama cățeilor și cu mine am mers în Polonia pentru împerechere pentru a obține sângele perfect exclusiv al pit bulls Lonzo). Puii s-au nascut pe 10 septembrie 2023. Pretul unui catelus este de 2000 euro.
Momentan au ramas la vanzare 2 masculi frumosi, sanatosi, cu anatomie perfecta! Culoare tigrată. Puți pitbull foarte sociabili, prietenoși, activi cu pedigree ADBA!
Mascul numărul 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Mascul numărul 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

Puii rămași de la acești părinți au fost deja rezervați pentru Italia și Estonia.
Părinții de căței sunt participanți și câștigători ai expozițiilor și competițiilor sportive din întreaga Europă! Nu au boli genetice de rasă (au certificate de sănătate). Să aveți inimi sănătoase (aveți certificate despre asta). Tatăl cățeilor nu are displazie de cot sau șold de trei generații! Clasele AA și 00 sunt cele mai bune rezultate care arată că pitbull are articulații sănătoase.
Am colectat exclusiv sânge american la cățeii noștri — OFRN (Old Family Red Nose) și Lonzo! În prezent, NU există analogi în calitate, pedigree și sănătate pentru cățeii noștri în toată Europa. Suntem o canisa cu mulți ani de experiență (lucrăm cu pitbul terrieri din 2011) și avem experiență în cel mai bun sânge de pit bull americani.
De la noi puteți cumpăra un cățeluș pitbull cu pedigree ADBA. Pitbulii noștri trăiesc în 25 de țări (în toată Europa și America). Pentru o taxă suplimentară, trimitem cățeluși în țara/orașul dumneavoastră. Simțiți-vă liber să ne scrieți, avem livrare oriunde în lume.
Toți cățeii părăsesc canisa Dognik Bulls vaccinați, cu pașaport veterinar european, cu microcip electronic, cu pedigree ADBA (acesta este cel mai bun pedigree pentru pitbulls din lume). Pentru a cumpăra un pitbull cu pedigree ADBA, scrie-ne și asigură-te că ne spui pe scurt despre tine și despre experiența ta cu câinii:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Rude apropiate ale cățeilor noștri (bunici, unchi, mătuși etc.). Uite cât de pur-sânge, musculoși și perfecți sunt pitbulls. Cățelul tău pit bull de la canisa Dognik Bulls va crește și va fi același.

Pui Pitbull cu pedigree ADBA. Cumpara catei Pitbull cu pedigree ADBA