Cumpără pui de pitbull OFRN și Jumbo


O oportunitate unică de a cumpăra un cățeluș american pitbull terrier din vechea familie Red Nose și linii de sânge Jumbo într-un singur cățel. Cunoscătorii rasei American Pitbull Terrier înțeleg la ce mă refer. Vă spun mai multe pentru începători.
În canisa americană pit bull terrier „DOGNIK BULLS” au fost crescuți doi câini de top. Înregistrarea oficială a canisa la ADBA-American Dog Breeders Association. Cea mai veche organizație s-a angajat în înregistrarea și înregistrarea pedigree-urilor americane de pit bull terrier. Puii se vor naste in iunie 2024. In prezent este posibil sa rezervati o a doua alegere pentru un baiat si o prima alegere pentru o fata.
Tatăl viitorilor căței: Millers Wild Storm Castle. Câștigător a patru spectacole de specialitate în mai multe țări la rând! Expozițiile de specialitate sunt expoziții în care se adună doar pitbullii. De la 50 la 110 pitbulls la un moment dat. Millers Wild Storm Castle a fost câștigătorul dintre toți. Desigur, a câștigat și la expozițiile câine obișnuite, unde există multe rase diferite de câini. El a câștigat, de asemenea, cel mai bun câine din expoziție și titlul de campion al rasei, campion al clubului, campion juniori și campion adulți. Participă la competiții sportive de la vârsta de 4,5 luni și, de asemenea, câștigă. Câștigător la concursurile pentru pitbulls și staff-uri: săritură în înălțime, springpole. Câștigător de mai multe ori al concursurilor de tragere de câini. În general, un pit bull terrier american foarte motivat, cu jocuri de noroc și asertiv. Născut în Florida, Statele Unite ale Americii. În canisa American Pit Bull Terrier „Real Deal Chocolates”. Mama lui este campioană în sistemele ADBA și UKC. Are, de asemenea, titluri americane de sport și antrenament: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Este, de asemenea, campioană americană și mare campioană americană la tragerea cu greutăți (lifting canin). Tatăl este intitulat în ADBA. Are și titluri de sport și antrenament: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Mama viitorilor pui: Dognik Bulls Anksunamun. Adusă de la creșa Zorba, care se află în Bulgaria. Acesta va fi ultimul ei pui de căței din canisa noastră. Apoi își va încheia cariera de producător și își va retrage. El va merge cu noi prin păduri, va zbura cu noi în jurul lumii și va continua să se bucure de viață. De la ea am primit deja câteva pui ideale de pit bull terrier american. Acești căței sunt ultimii de acest fel. Și sunt foarte valoroși pentru canisa noastră pitbull. Examinat complet de către un medic veterinar înainte de reproducere. Și are și teste pentru absența bolilor genetice caracteristice rasei American Pit Bull Terrier.
Pretul cateilor este de 1800 de euro sau 2000 de dolari. Toți cățeii primesc socializare timpurie în canisa: cunoștință cu străini, copii, diferite suprafețe, o mașină, strada, o pădure, un câmp. Toți cățeii pleacă deparazitați, vaccinați, cu o examinare certificată de la un medic veterinar, cu pașaport veterinar european, cu microcip înregistrat, cu pedigree ADBA. Livrare în toată lumea, pe orice continent.
Trimiteți-ne un e-mail pentru a discuta despre rezervarea sau cumpărarea unui cățeluș American Pitbull Terrier:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A ta, Veronika Voitovska. Proprietar al celei mai bune canisa de pitbull tereri americani „DOGNIK BULLS”. Medic de familie. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

OFRN cățeluși pitbull cumpără, cățeluși Jumbo pitbull cumpără, cumpără cățeluș pitbull, cumpără cățeluș pit bull terrier american, canisa Real Deal Chocolates, Millers Wild Storm Castle, Dognik Bulls Anksunamun