Cumpără un American Bully tricolor albastru


Bully americani în culoarea tricolor albastru de la o pereche de părinți importați: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Nașterea cățeilor este iunie 2024.
În canisa noastră americană „Dognik Bulls” puteți cumpăra un cățeluș tricolor albastru. Bully americani au fost împerecheați în aprilie 2024. Cățeii se vor naște la mijlocul lunii iunie 2024. Aceasta este o împerechere în aer liber. Cățeii se vor naște în canisa noastră numită „Dognik Bulls”. Cu toate acestea, împerecherea a fost făcută cu un mascul care nu aparține canisa noastră.


Mama cățeilor a fost adusă din Rusia. Porecla pedigree: Dognik Bulls Lilibet. Testat genetic, sănătos.
Tatăl cățeilor a fost adus din Rusia. Porecla pedigree: Chaw Li Iva San Attilus. Testat pentru a fi lipsit de boli comune la American Bullies. Campion al Letoniei, Câștigător al Bully Show 2023, Mare Campion al Belarusului. Are un caracter excelent. I-am observat personal comportamentul în situații obișnuite și neobișnuite. Reacția față de străini, față de o mulțime mare de câini diferiți. Masculul are un caracter prietenos excelent și un sistem nervos stabil. Completează perfect creșterea bătăușilor americani de rasă pură în canisa noastră.
Toți cățeii părăsesc creșa de trei ori deparazitați, vaccinați, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ABKC. În plus, fiecare proprietar al unui cățeluș American Bully de la canisa Dognik Bulls primește un memoriu pentru cățel. Descrie cum exact a crescut și dezvoltat cățelul tău, cum să-l crești corect, să-l hrănești, să-l dresezi și așa mai departe. Nota spune la ce să acordați atenție atunci când dezvoltați un cățeluș American Bully, cum să creșteți un câine cu articulații, inimă și sistemul respirator sănătos.
Toți cățeii American Bully sunt supuși unei socializări timpurii: comunicare cu alți câini din canisa, comunicare cu copii de diferite vârste, antrenament pentru a folosi lesa și zgarda. Obișnuit cu tunderea unghiilor, curățarea urechilor și așa mai departe.
Care este avantajul rasei American Bully?
1. American Bullies nu sunt o rasă agresivă la zoo. Bătăușii sunt prieteni cu alți câini, pisici și cobai. Bătăușii americani sunt grozavi cu toți oamenii.
2. American Bullies au părul scurt și nu necesită îngrijire sau tuns suplimentar. Trebuie să fie scăldate cu șampon obișnuit o dată la 1-2 luni. Acesta este un mare plus, spre deosebire de câinii cu păr lung. Blana lui American Bully este scurtă și inodora.
3. Varietate de culori în rasă: albastru tricolor, albastru, liliac tricolor, liliac, ciocolată, ciocolată tricolor, merle, alb, negru, roșu. De la această împerechere așteptăm cățeluși American Bully de culoare albastru tricolor și albastru simplu.

Prețul unui cățeluș american bully în culorile „blue tricolor” și „blue” este de 3000 de euro. Depozit rezervare 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Așteptăm cățeluși american tricolor albastru de tip „pocket” și „clasic”.
Pentru a cumpăra un cățel, scrieți-ne la creșă:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Puii se vor naste in Letonia. Livrare în toată Europa, America și Canada.

Salutări, Veronika Voitovska. Doctor. Manipulator de caini expert. Judecător de expoziție. Psiholog animale.

Cumpără un American Bully albastru, cumpără un American Bully tricolor albastru, pepinieră American Bully, American Bullies „Dognik Bulls”.