Cumpără un cățeluș pitbull

Cumpără un cățeluș pitbull

Pe 22 octombrie, dintr-o împerechere importată s-a născut o puietă de Pit Bull Terrier americani. Părintele a fost adus din SUA, crimă Real Deal Chocolates. Mama a fost adusă din Rusia, cria Asadulla. Cățeii vor putea merge în case noi de la 8 săptămâni. Vaccinare, microcip, acte ADBA, pașaport european. Catelusii sunt rezervati cu un avans de 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Există livrare în toată lumea. Preturi aproximative pentru unele livrari: in Letonia — 150 euro, Estonia Tallinn 150-200 euro, Finlanda Helsinki — 300-400 euro, Lituania — 200 euro, Polonia 250-350 euro, Romania 400 euro, Ungaria 250 euro, Slovacia 250 euro. Câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii!

Combinație excelentă de sânge: Old Family Red Nose (SUA) pe tată și Red Alert pe mamă (SUA). Tatăl puiiței crescuse deja cu femele Red Alert și am primit câini foarte tipici, frumoși, echilibrați ca anatomie, foarte conduși în sport și cu o mentalitate excelentă în viața obișnuită de acasă.

Tricotarea se face cu scopul de a fixa o linie pur americană, pit bull terrier sportiv ideal, cu mușchi și creier excelent. În Europa și SUA, aceste sânge sunt foarte apreciate și este foarte important să păstrăm acest tip de câine în canisa noastră și să continuăm creșterea lui.Nu există analogi ai acestei împerecheri în Europa, deoarece sângele pur Old Family Red Nose este foarte rar, mai ales într-o astfel de combinație cea mai veche reproducere. Aceștia sunt exact pit-bul-ii pe care i-am văzut de multe decenii și nu monștri uriași fără creier. Cățeii s-au dovedit într-un tip strălucitor de linii de reproducție americane de pit bull.

Instagram: dognikbulls

E-mail dognikb@gmail.com

Tatăl așternutului este Miller’s Wild Storm alias Castle. import SUA. Bărbat atletic, bine musculos (chiar și fără antrenament regulat, este foarte musculos) într-o culoare ciocolată strălucitoare. Din fire activ, groovy, cu o motivație foarte puternică pentru joacă și alimentație, un excelent câine de familie. Dinți plini, mușcătură în foarfecă (corect pentru un pitbull). Din Castle se nasc aproximativ 300 de pitbulls, care trăiesc în toată lumea (Europa și America). Ca producator, produce adevarati pit bull terrieri sportivi, fara defecte. Titluri de castel:

– 2x campion juniori al Ucrainei
— Câștigătorul Junior al Ucrainei
– 4x Cel mai bun junior la Monobreed Pit Bull Show din Ucraina și Rusia
— Candidat pentru campioană juniori a Rusiei
— Candidat pentru campioana Federației de juniori
— Candidat la titlul de campion al Rusiei la calitățile de lucru
– Campion Junior Club („Brave Fighter”, Moscova, Rusia)
— Candidat pentru campioana Ucrainei
— Candidat pentru Campionii Internaționali ai Frumuseții
— Campion al Ucrainei
– 7x cel mai bun bărbat
– 6x Best of Breed
— Campion al rasei

* campion sportiv la „alergare” cu tragere de câini
* campion sportiv la „sărituri” cu tragere de câini
* campion sportiv la disciplina alpinism pe perete
* campion sportiv la disciplina stăpânire
* Câștigător al competiției în spinpo (atârnat pe mâner)

De 4 ori la rând a câștigat expoziții monoras în două țări. Data viitoare a câștigat show-ul de toate rasele din Ucraina, Best in Show-locul 1. Tatăl celui mai bun pitbul din Italia în 2020 (Dognik Bulls Lannan Shi)! Tatăl câștigătorilor de spectacole de toate rase în diferite țări, Best in Show — locul 1.

În 2017, la Salonul de specialitate de la Moscova, Rusia, Castle a câștigat locul 1. Expertul Mladen Krkelic (proprietarul celei mai faimoase canisa de lucru din Muntenegru Komani) a spus despre Castle: „Nu am văzut un pitbul mai bun decât Castle astăzi. Așa ar trebui să fie un adevărat Pit Bull Terrier american.” Au fost peste 100 de pitbulls la acest spectacol și Castle a câștigat!

Examinat, sănătos. Are rezultatele testelor genetice pure de pedigree.

Mama puiului este Dognik Bulls Indiana. Import Rusia. Cățea mică cu nasul roșu. Foarte mobil, atletic, activ. Prin natura: prieteni cu întreaga familie. Are mare grijă de căței, o mamă bună. Dinți plini, mușcătură în foarfecă (corect pentru un pitbull). Examinat, sănătos.

Fotografii cu catelusi de vanzare:
Pit Bull Boys:


Fetele Pit Bull:

1. Dognik Bulls Eldorado- rezervat Finlandei
2. Femeie Dognik Bulls Dolphine- rezervat Ucrainei
3. Femele Dognik Bulls Adalinda- rezervate Finlandei

Videoclip cu catelusii American Pit Bull Terrier:

Aspectul pedigree-ului online al cățeilor pit bull:

Rude celebre ale cateilor de care ne mandrim:

Bunica așternutului este Miller’s Brown Sugar. Născut și trăiește în SUA. Titluri: campion în sistem expozițional ADBA (America), campion în sistem expozițional UKC (America), rezultate sportive și antrenament: IDTT DHT ID3 ID5 IDWP3 IDWPCH. Campion și mare campion la tragere cu greutăți. Câștigătorul competițiilor sportive pentru pitbulls la diverse discipline.

Bunicul puietului este Miller’s Eye of the Tiga. Născut și trăiește în SUA. Titluri: foarte apreciate de experți la expozițiile în format ADBA (America), intitulate în competiții sportive de tragere pe greutate. Rezultate sportive și antrenament: IDTT DHT ID3 ID5

Unchiul străbun al puiului este A&N Stuff of Legends al lui Fonvielle, alias Boogieman. Trăiește în SUA. Acesta este cel mai titrat în sport, antrenament și expoziții pit bull terrier din întregul plan.Aici! Campion in sistemul ADBA, campion in sistemul UKC, caine de terapie certificat, multiplu castigator al concursurilor la agilitate, tragere de greutati, obediență, diverse tipuri de antrenament, scufundari in dock, etc. Super Dog in sistemul UKC!

Strămoșul matern este legendarul GR Ch Avdeeva Red Alert ROM 5W. El este Bonya. S-a născut pe 23 august 1993 la New York, SUA. Importat în Rusia în 1,5 luni. Primul American Pit Bull Terrier care a primit titlul de Mare Campion (în meciuri) în timp ce deține titlul de ROM (indică faptul că câinele a câștigat un anumit număr de puncte conform regulilor DPCA plus are copii care au câștigat și ei aceste puncte și au arătat ei înșiși foarte, foarte rar dat unuia dintre pitbulls). Tatăl unui record pentru numărul CIS de pit bull terrier cu titlul de Campion și Grandcampion în cariera de meci. Descendenții lui sunt câini foarte celebri ca și el: AVDEEVA’S (YUDGIN) J & J 1xLG, GAVRILOVA’S (I LIFE STAR RED BOY) AGALEK (Ex GR) CH 6xW 1xL, HUAN’S (RRK) DEBRA 2xW, PEPSI TEAM’S HOLLY GR CH 6xW D. , LUMINA ROSIE PVM GR CH 5xW