Cumpărați un cățeluș american bully pocket

Puii Bully de tip „pocket” sunt vânduți în canisa American Bully Dognik Bulls. Data nașterii: 24 octombrie 2022.

Vand 2 fete: albastru (gri) si liliac. Fotografii cu catelusi in articol.

Tatăl cățeilor American Bully: adus din America. Pseudonim: 815 Bully Camp Noise. Campioana de tara. Pur prin teste genetice genealogice. Tip buzunar, inaltime 40 cm, greutate 32 kg. Culoare liliac.

Mama catelusilor American Bully: adusi din Rusia. Porecla pedigree: Dognik Bulls Lilibeth. Teste genetice pur prin naștere. Tip buzunar, inaltime 36 cm, greutate 24 kg.

Pocket Bully este cel mai mic și cel mai puternic bătăuș american. Prețul unui cățeluș bătăuș de la acești părinți este de 2000 de euro. Depozit rezervare 500 euro, inclus in pretul total al catelusului.

Împreună cu cățelul pe care îl obțineți: vaccinări în funcție de vârstă, cățeii sunt deparazitați de mai multe ori, au pașaport veterinar european (pot călători liber în orice țară), microcip și înregistrarea acestuia în baza de date europeană a animalelor, pedigree ABKC (cel mai mare și cel mai mare). organizație de încredere în lume cu pedigree pentru American Bully). Consultații ale canisa americană Dognik Bulls — pe viață.

Cățeii mănâncă hrană super-premium, crescută într-o zonă de pădure curată. Complet gata de mutare. Socializare de bază finalizată pentru un cățel.

Gri (albastru) Dognik Bulls Branwen. Mai mare decât sora lui, activ, curios, contact foarte bun cu oamenii și animalele. Potrivit pentru familii active și familii cu copii.

Purple Dognik Bulls Olwen. Miniatura, blând, cu un cap de pedigree foarte frumos. Anatomie excelentă, va fi un câine grozav. Potrivit pentru începători și proprietari de câini experimentați.

Cumpărați un cățeluș american bully pocket:

E-mail: dognikb@gmail.com

Instagram: dognikbulls

Fotografii cu tatăl cățeilor:

Poza mamei catelusului:

Strămoși remarcabili cu care suntem mândri:

Selfmade Frank


Barbee a lui Gottyline

F.A.B Phenom

Gottyline Dax

Câinii de la canisa trăiesc în 20 de țări ale lumii. Dacă este necesar, vom aranja livrarea în orice țară și regiune. Livrarea se plătește separat: către compania aeriană, către broker, către transportatorul de la sol, în funcție de țara în care trebuie trimis cățelul bătăuș.