Cumpărați un cățeluș american bully standart
Vand catelusi American Bully tip «standard», canisa Dognik Bulls. Data nasterii: 5 noiembrie 2022. Disponibili 2 baieti mov si 5 fete mov.
Fotografii ale părinților:


Tată: 815 Bully Camp Noise Importat din Chicago, America. Bărbat puternic, puternic. Activ, complet sănătos în cei aproape 7 ani. Campioana Țării la expoziții. Are teste curate și sănătoase pentru boli genetice genealogice.
Mama: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Adus de la Moscova, Rusia. Femeie mare bully american de tip „standard”. Pur de părinți pentru testele genetice ale rasei American Bully. Foarte prietenos cu toți oamenii și animalele.
Am primit catelusi de la aceasta mama si acest tata acum 2,5 ani. Toți au crescut adecvat, sănătoși, cu un caracter prietenos bun.
În momentul mutării în noi locuințe, cățeii au: pașaport veterinar european, examen veterinar, vaccinări pe vârstă (la 8 săptămâni și la 12 săptămâni + împotriva rabiei), un microcip care este deja înregistrat în baza de date europeană a animalelor de companie, pedigree ABKC (American Bully Kennel Club — cea mai mare organizație din lume pentru American Bully). Sprijin pentru canisa pe toata durata vietii cainelui.
Prețul unui cățeluș American Bully este de 2000 de euro. Depozit de rezervare de 500 euro la rezervarea unui anumit catelus. Depozitul de rezervare este inclus în prețul final al cățelușului.
Puii Standard American Bully pot merge în case noi de la vârsta de 8 săptămâni. În acest moment, ei mănâncă mâncare super-premium, se plimbă prin curte și prin pădure, trecând prin socializarea de bază necesară unui cățel. Obișnuit cu tăierea unghiilor, urechilor.
Expediem catelusi (sau livram personal) in toata lumea. Transportul este plătit de cumpărător separat. Câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii: Letonia, Lituania, Estonia, Finlanda, Suedia, Danemarca, Polonia, Cehia, Ucraina, Belarus, Rusia, Ungaria, Germania, Olanda, Italia, Spania, SUA, Marea Britanie, Scoția, Irlanda.
Fotografii cu catelusi. Pentru a clarifica natura și descrierea fiecărui cățel, mai multe fotografii și videoclipuri, scrieți:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls (cumpărați un cățeluș American Bully standard).