Cumpărați un cățeluș pit bull în România

O puiă extraordinară de pui de pit bull s-a născut în canisa de pit bull terrier americani „Dognik Bulls” (România). Aceștia sunt cei mai buni pui de pit bull din România în acest moment.

Data nașterii: 22 octombrie 2022.

Tatăl: Millers Wild Storm alias Castelul. Adus din SUA, de la o creșă sportivă. Principalul producător de canisa pit bull din România.

Mama: Dognik Bulls Indiana. Adus din Rusia, dintr-o canisa de pit bull terrier.

Din această împerechere se vând în România căței de American Pit Bull Terrier. Puii sunt puternici, sanatosi si activi. Culori: nas roșu crem, nas roșu roșu, nas roșu ciocolată.

Ambii părinți ai cățelușilor joacă de noroc pitbulls, câini cu un impuls mare.

Cautam stapani activi pentru cateii nostri American Pit Bull Terrier in Romania.

Daca esti in cautarea de unde sa cumperi un catelus pit bull in Romania sau canisa American Pit Bull Terrier in Romania, atunci ne-ai gasit. Suntem una dintre cele mai mari pepiniere din Europa. Suntem cunoscuți de mulți ani și avem încredere pentru a cumpăra pui de pit bull. În această împerechere, în România s-au obținut doar cățeluși pitbull cu nasul roșu.

Cățeluși de pitbull din România și fotografiile lor

Baiatul 1

Baiatul 2

Baiatul 3

Baiatul 4

Fata 1

Fata 2

Fata 3

Fata 4

Prin urmare, dacă sunteți gata să cumpărați un cățeluș pit bull în România, înțelegeți întreaga responsabilitate a deținerii unui câine activ, nu ezitați să ne scrieți la canisa Dognik Bulls.

Instagram pit bull kennel Romania— dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com