Cumpărați un cățeluș pitbull în România


Există vești grozave în canisa noastră de pitbull terrier „DOGNIK BULLS”! Pui american pitbull terrier de la parinti: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Imperecherea a avut loc in aprilie 2024, nasterea cateilor este la jumatatea lunii iunie 2024. Toti cateii vor fi ciocolata cu culoarea nasului rosu si culoarea nasului rosu. Puii sunt reprezentanți ai liniei de reproducție OFRN (America) și Red Alert (America). Toți cățeii de Pitbull vor avea un pedigree ADBA (cea mai respectată și recunoscută organizație de pedigree pentru American Pitbull Terrier). De asemenea, toți cățeii de pit bull vor fi deparazitați, vaccinați, cu microcip înregistrat, cu contract de vânzare, cu memento bonus de la canisa. Toți cățeii de pit bull de la canisa DOGNIK BULLS din Belarus sunt examinați de un medic veterinar înainte de a pleca în noile lor case.
Mama cateilor: Dognik Bulls Cutiepie. Câștigător al expozițiilor. Participant regulat la seminarii și training-uri privind formarea și formarea de protecție. Se arată ca un câine persistent, asertiv și încrezător în sine. Are o prindere perfectă, nu aruncă niciodată ajutorul, își păstrează strânsoarea. Totodata, este foarte amabila in familie si se intelege cu toti oamenii si cainii din canisa. Ea a fost examinată și nu are boli genetice de rasă (ataxie, atrofie retiniană, hiperuricozurie). Ea a fost, de asemenea, examinată de un medic veterinar înainte de reproducere și au fost făcute teste. Complet sănătos. La urma urmei, doar un câine sănătos care se plimbă mult, face mult exerciții și mănâncă bine va produce urmași sănătoși. OFRN linie de sânge pit bull.
Tatăl cățeilor: Dognik Bulls Victor. Câștigător al expozițiilor. Unul dintre cei mai amabili masculi din canisa noastră de pit bull. Este prieten cu copii, oameni, câini. Are un caracter cu adevărat ideal, fără conflicte. El este crescut destul de des în canisa noastră, deoarece își transmite caracterul cățeilor. De asemenea, are un cap mare și frumos, complet în standardul rasei American Pitbull Terrier. Și le transmite și copiilor săi acest cap frumos. Examinat de un medic veterinar. Și, de asemenea, nu are boli genetice (ataxie, hiperuricozurie, atrofie retiniană). Linie de sânge Pit Bull: OFRN și Red Alert.
De ce este atât de important să monitorizam câinii pentru anumite boli? Toate rasele de câini au propria lor listă de boli cauzate de defecte ale genelor. Doar cei mai buni crescători fac aceste teste. Acest lucru ajută la eliminarea riscului de îmbolnăvire la viitorii căței. Aceasta înseamnă că veți cumpăra cu siguranță un cățeluș american pit bull terrier sănătos de la canisa DOGNIK BULLS.
De asemenea, pitbul-terrierii noștri americani din canisa nu au alergii și nu au probleme cardiace sau articulare. Monitorizăm îndeaproape sănătatea și psihicul pitbulilor. Este important pentru noi să obținem nu numai pitbulls frumoși, sănătoși și pasionați. Dar și stabil mental. Ca să poată locui în oraș, într-un apartament, într-o familie.
Pretul unui catelus din aceasta imperechere este de 2000 de euro sau 2200 de dolari. În prezent, este posibil să rezervați o a patra opțiune pentru un bărbat și o a treia alegere pentru o femeie. Aceasta este cu adevărat o oportunitate grozavă de a cumpăra nu numai un cățeluș pit bull de rasă, ci și un reprezentant al liniei pure de pit bull americani OFRN și Red Alert.
Contactează-ne pentru a cumpăra un cățeluș pitbull în România:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Cumpărați un cățeluș pit bull în România, canisa pit bull în România, OFRN căței pit bull cumpăr, Red Alert cățeluș pit bull cumpăr, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie