Cumpărați un cățeluș pitbull pentru sport


Canisa de pit bull terrieri americani de sport Dognik Bulls ofera la vanzare doi catei!
Mating Miller’s Wild Storm alias Castle (import SUA) x Dognik Bulls Indiana (import Dagestan).
De vanzare 1 mascul cu nasul rosu si 1 femela cu nasul rosu. Născut pe 22 octombrie 2022. Un pachet complet de documente pentru un pitbul de rasă pură: un pașaport veterinar european cu două vaccinări și o vaccinare antirabică, un microcip cu înregistrare în Baza de date europeană pentru animale de companie, un pedigree ADBA, un memoriu pentru primul an. a vieții privind îngrijirea și creșterea unui cățeluș pitbull.
Poza și videoclipul fetei care este de vânzare. Porecla pedigree: Dognik Bulls Charlotte. Pretul este de 1500 euro. Charlotte este încăpățânată, cu o priză bună, absolut neînfricata, explorează toate locurile noi. Va crește aproximativ 19 kg la vârsta adultă.Poza unui băiat care este de vânzare. Porecla pedigree: Dognik Bulls Komanchi. Pretul este de 1500 euro. Comanche este un băiat mic. Joacă bine, are un instinct de pradă pronunțat, se înțelege cu oamenii și copiii. Greutatea adultului va fi de aproximativ 20-21 kg.


Crema Dognik Bulls oferă sprijin și sprijin pe toată durata vieții fiecărui absolvent. Puteți veni personal să vă ridicați cățelul. Sau vom aranja livrarea automată sau livrarea aeriană. Câinii de la canisa noastră trăiesc în 20 de țări ale lumii.
Tatăl puiiței este un mascul importat din SUA (de la canisa sportivă Real Deal Chocolates). Campion la sport și expoziții în mai multe țări. Pur din boli genetice de origine.


Mama așternutului a fost adusă din Daghestan (de la creșa de lucru Asadulla). Câine mic, jucăuș. Foarte prietenos cu toți oamenii. Are un sistem nervos stabil.


Dacă doriți să cumpărați un cățeluș pitbull pentru sport, vă rugăm să ne contactați:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls