Cumpărați un pitbull cu pedigree


În canisa noastră „Dognik Bulls” puteți cumpăra un pitbull cu pedigree ADBA. ADBA — American Dog Breeders Association este cea mai importantă organizație din lume care înregistrează exclusiv American Pit Bull Terrier de rasă pură.
Strămoșii Pit Bulls-ului nostru pot fi urmăriți încă din anii 1900, până la întemeierea rasei Pit Bull!
Canisa noastră funcționează din 2011 și puteți cumpăra de la noi un pitbull cool cu ​​pedigree. Toți Pit Bull-ii noștri provin din reproducere controlată și aprobată ADBA. Toți cățeii de la canisa primesc socializare timpurie (familiaritate cu copiii, strada, pădurea, alți câini, diferite tipuri de suprafețe, o lesă și un guler). Toți cățeii sunt obișnuiți să-și tunde unghiile și să-și curețe urechile încă din copilărie (10 zile de la naștere). Puii de pitbul se mută în case noi cu pașaport veterinar european, vaccinări, deparazitați, cu microcip înregistrat, cu pedigree ADBA. În plus, fiecare cățeluș pitbull de la canisa Dognik Bulls este supus unui examen clinic de către un medic veterinar înainte de a pleca într-o nouă casă. Aceasta înseamnă că cumpărați un cățeluș American Pit Bull Terrier 100% sănătos, de asemenea, cu un pedigree cool. La urma urmei, majoritatea câinilor din canisa noastră au fost aduși din America. Și toată creșterea noastră de pit bull se bazează pe sânge american. Principiile noastre de reproducere Pit Bull se bazează pe standardul rasei ADBA+ folosind doar liniile de sânge americane de cea mai înaltă calitate. Luăm în considerare funcționalitatea pit bulls și temperamentul lor. Suntem responsabili pentru calitatea pit bulls care se nasc în canisa noastră Dognik Bulls. Iată fotografii cu câțiva dintre pitbullii noștri:

Șefa creșei este Veronika Voitovska. Manipulator de câini expert certificat. Arbitru al show-urilor American Pit Bull Terrier în Europa. Arbitru al competițiilor sportive pentru câini. Doctor.
În prezent, canisa are de vânzare câțiva pui de pitbull cu pedigree. Înscrierile pentru viitoarele pui de tauri pit bull sunt și ele deschise (avem mai multe împerecheri în aer liber planificate în Polonia, Letonia, Germania și Rusia). Pentru a cumpăra un pitbull cu pedigree în canisa noastră, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vă rugăm să rețineți: în prima ta postare, te rugăm să ne spui despre tine și despre experiențele tale cu câinii. Este în regulă dacă nu ai experiență cu câini sau pitbulls. Însă este important pentru noi să cunoaștem toate nuanțele pentru a vă oferi un cățeluș pit bull potrivit (ținând cont dacă aveți copii, pisici, experiență cu câini sau lipsa acestora etc.).
Pit Bull Terrieri americani de la canisa noastră trăiesc în diferite orașe din 25 de țări din întreaga lume. Prin urmare, indiferent unde locuiți, livrarea nu este o problemă.
Pret pentru un catelus pitbull in canisa noastra: 1500-2000 euro.
Exemplu de căței de la canisa noastră de pitbull:

Cumpărați un pitbull cu pedigree