De bästa pitbullarna i Sverige


Välkommen till Dognik Bulls pitbulls kennel. Till höger anses vi vara en av de största och mest kända kennlarna av amerikanska pitbullterrier i Europa.
Sedan 2011 har vi varit nära engagerade i rasen pitbull. De viktigaste hundarna i vår kennel kom från Amerika, Brasilien, Ryssland och Bulgarien. Huvudinriktningen i vår uppfödning av American Pitbull Terriers är bevarandet av gamla amerikanska avelslinjer. Att bevara det «gamla» utseendet av pitbulls, såväl som det ideala psyket. Alla våra pitbullar är mycket effektiva, tåliga, passionerade och muskulösa. Ta en titt och se själv (de bästa pitbullarna i Sverige):

Med vår egen tydliga uppfödningslinje och vår egen specifika typ tillför vi med jämna mellanrum blod från andra plantskolor till vår avel. Detta är nödvändigt för att bevara mångfalden av hundar. Vi reser 2 000-3 000 tusen kilometer för att avla för att få pitbullvalpar av högsta kvalitet. Våra honor avlade upp till sådana topphanar från amerikansk pitbull terrier som: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Alla dessa hundar är kända i amerikanska pitbullterriers värld för sina lyxiga ursprung, sin atletiska prestation och utmärkta hälsa.
Med rätta kan jag säga att vi har de bästa pitbullarna i Sverige. Och även en enorm mängd kunskap inom cynologi, träning av amerikanska pitbullterrier, uppfödning av pitbullar med stabilt psyke osv.
Chef för plantskolan är Veronika Voitovska. Certifierad hundförare, American Pit Bull Terrier utställningsdomare, idrottstävlingsdomare, läkare.
Vad är priset på våra bästa pitbulls i Sverige? Priset på pitbullvalpar i Dognik Bulls kennel beror på varje parning, i genomsnitt är det 1500-2000 euro.
Om du är intresserad av att köpa den bästa pitbullvalpen i Sverige, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikanska pitbullterrier från vår kennel lever i 25 länder runt om i världen. Vid behov ordnar vi leverans till var som helst i världen.
Observera att det är väldigt viktigt för oss vilka familjer vi säljer våra valpar till. Så se till att skriva om dig själv när du kontaktar oss om valpköp.
Vi har för närvarande flera American Pit Bull Terrier-valpar till salu: 1 pojke och 3 flickor.

De bästa pitbullarna i Sverige