De hond kauwt op alles, dierenpsycholoog online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Vernietigt uw hond uw huis? Kauwt hij op meubels, schoenen, muren? Hoewel hij zeker weet dat dit niet kan? Koopt u verschillende ballen en speeltjes voor haar, maar heeft uw hond er niet zoveel interesse in?
Het goede nieuws is dat het kan worden aangepakt. Ik, Veronika Voitovska, kan je helpen. In het kort over mij: huisarts (in de geneeskunde sinds 2008). Gediplomeerd dierenpsycholoog (sinds 2024). Gecertificeerd deskundig hondengeleider (sinds 2019). Gecertificeerd in hondenwelzijn, kennelmanagement in de Europese Unie, dieren-EHBO (sinds 2024). Jurylid van de gewichtstrekwedstrijd. Keurmeester van Amerikaanse Pit Bull Terrier-shows in Europa. Gecertificeerd specialist in algemene en sportmassage sinds 2009. Oprichter van TM “Dognik” — sportartikelen voor honden (van 2013 tot 2019). Regelmatig volg ik praktische offline trainingen en seminars over gehoorzaamheid en sporttraining. De eigenaar van een grote Europese kennel van serieuze hondenrassen (Amerikaanse pitbullterriërs en Amerikaanse pestkoppen) — «Dognik Bulls» (sinds 2011).
Als zoöpsycholoog verzorg ik online consultaties. Geen online trainingen, geen hondentrainingen. Ik ga op zoek naar de oorzaak van het ongewenste gedrag van uw hond en help u dit te corrigeren.
Kauwt jouw hond op meubels? Kauwt uw puppy op muren? Laten we het gebrek aan macro- en micro-elementen die nodig zijn voor het lichaam van de hond uitsluiten (of bevestigen). En dan doen we online dierenpsychologie.
Ik bied een consult van 30 minuten aan. Hier bespreken we alle hoofdpunten van ongewenst hondengedrag, maar ook wat u wilt bereiken. Ik vertel je stap voor stap hoe je dit in jouw situatie kunt doen.
Bijvoorbeeld uw vraag: een puppy sleept schoenen op bed terwijl er niemand thuis is. Of: de hond kauwt op de muren, en als je hem probeert weg te jagen, gedraagt ​​hij zich agressief.
Mijn kennis van de normale en pathologische fysiologie van mensen en honden zal helpen alle twijfels weg te nemen (of te bevestigen) dat de reden voor het gedrag de gezondheid van de hond is. En los dan, op basis van de reflexen, instincten en het gedrag van elke hond, zijn probleem op als dierentuinpsycholoog. Ik heb ruime praktijkervaring met het oplossen van een breed scala aan gedragsproblemen bij honden.
De kosten voor één consult bedragen 50 euro voor 30 minuten.
Consultaties vinden plaats via zoom of skype. Voorafgaand aan het videogesprek beschrijft u mij uw probleem en stuurt u mij (indien mogelijk) een video van het probleem.
Om online een consult bij een zoöpsycholoog te bestellen, schrijft u mij:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ik geef alleen consultaties in het Engels of Russisch.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Dierenpsycholoog online, online consultatie bij een dierenpsycholoog, hondenkauwmeubels, hondenkauwwanden, gedragsproblemen bij honden, dierenpsycholoog.