De unde să cumperi un Bully american sănătos

Avem catelusi de vanzare in canisa noastra!
Canisa American Bully „DOGNIK BULLS” oferă spre vânzare căței sănătoși și puternici. Părinții sunt importați din Rusia. Acesta este al doilea pui de căței al mamei și al doilea pui de căței al tatălui. Părinții sunt tineri, activi, sănătoși și examinați. Cu certificate personale de sănătate.
American Bully Kennel „DOGNIK BULLS” vinde pui de la părinți testați. Aceasta înseamnă că părinții sunt certificați a fi liberi de boli genetice asociate cu rasa American Bully. De asemenea, acordăm o mare atenție funcționalității American Bullies. Vrem ca puii noștri să trăiască până la bătrânețe. De aceea creștem American Bullies cu nări bune și boturi de lungime moderată. Dacă ați căutat deja bătăuși americani (căței sau ați văzut câini adulți), poate ați observat că mulți au nări înguste. Și, de asemenea, botnițe extrem de scurte. Acest lucru face viața mult mai dificilă pentru American Bullies. Le este mai greu să respire, să alerge și să sară. Aceștia tolerează foarte slab căldura și sunt mai predispuși la supraîncălzire, insolație și stop cardiac brusc. Prin urmare, în creșa noastră American Bully „DOGNIK BULLS” selectăm părinți fără aceste neajunsuri. De asemenea, nu creștem câini de tip extrem — foarte scunzi, foarte lați, cu picioarele din față și coatele întoarse. Astfel de bătăuși americani sunt dezactivați de la naștere. Într-adevăr, există crescători de Bully americani care cresc astfel de câini și îi vând. Nu le pasă că cățelul lor nu va trăi mai mult de trei ani. Pentru noi (eu și soțul meu) este important ca câinii noștri să trăiască cât mai mult posibil. Îi iubim și ne pasă de sănătatea lor. Eu sunt un medic uman. Și sănătatea oamenilor și a animalelor este foarte importantă pentru mine.
Prin urmare, în canisa noastră puteți cumpăra doar un cățeluș American Bully sănătos. Avem si servicii suplimentare. Înainte ca cățelul să ajungă la tine acasă, poți comanda o examinare completă. Aceasta include ecocardiografia inimii, teste generale și biochimice de sânge. Acest lucru va confirma că cățelul tău American Bully este sănătos. Momentan (pentru 2024) acest serviciu de la medicii nostri veterinari costa 500 de euro. Vă rugăm să rețineți că efectuăm examinări cardiovasculare cu cel mai bun medic din țară. Intrarea pentru el este mare. Prin urmare, avertizați imediat despre necesitatea unor examinări suplimentare atunci când rezervați un cățel. Întotdeauna este mai greu să ajungi la cei mai buni medici decât să ajungi la medicii obișnuiți.
Dar chiar dacă nu doriți examinări suplimentare, toți toți cățeii American Bully examinăm la medicul veterinar. Înainte de a pleca în noile lor case, toți cățeii noștri sunt examinați suplimentar de un medic veterinar. Și primesc o nouă intrare în pașaportul veterinar european despre examinare și starea de sănătate.

Toți cățeii noștri sănătoși American Bully merg în familii noi deparazitați, vaccinați, cu pașaport veterinar, cu microcip înregistrat și cu pedigree ABKC. Pedigree-ul ABKC este cea mai fiabilă înregistrare a bătăușilor americani de rasă pură din lume.

Creșa are acum de vânzare căței American Bully sănătoși. Pret 3000 euro. Dacă sunteți în căutarea de unde să cumpărați un cățeluș American Bully sănătos, scrieți-ne:

E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Bătăușii noștri americani sănătoși trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Prin urmare, vă vom livra un cățel, chiar dacă locuiți foarte departe de canisa noastră.

Cu stima, Veronika Voitovska. Proprietar al creșei DOGNIK BULLS pentru americani bully sănătoși. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale

De unde să cumpărați un American Bully sănătos, cățeluși sănătoși American Bully, căței de canisa American Bully