De unde să cumperi un cățeluș American Bully?


Căței perfecți American Bully. Mama: Dognik Bulls Soo-Ah. Tată: Chaw Li Iva San Attilus.
Creșa American Bully „DOGNIK BULLS” deschide rezervări pentru căței pentru iulie 2024. Ne așteptăm la nașterea cățeilor la începutul lunii iulie 2024.
Creșterea absolut sinceră și responsabilă de bătăuși americani. În creșa noastră nu se nasc persoane cu dizabilități. La noi, American Bullies nu se nasc cu surditate, albinos, defecte cardiace sau defecte de dezvoltare. Toți bătăușii noștri americani sunt câini vioi, veseli și activi. Potrivit ca animale de companie. Și, de asemenea, pentru expoziții și creștere. Mai mult, unii dintre bătăușii noștri americani „DOGNIK BULLS” participă la competiții sportive (greutate, cățărare pe perete, sărituri în lungime, bandă de alergare, curse, curse) și câștigă.
În mai 2024, grădinița a efectuat o creștere a bătăuților americani. Ce înseamnă acest lucru? Ne-am crescut câinele la un mascul care nu aparține canisa noastră American Bully „DOGNIK BULLS”. De ce am făcut asta? Pentru a adăuga linii de sânge noi, excelente la reproducerea noastră. Am ales un mascul bun de import pe nume Chaw Li Iva San Attilus. A fost adus dintr-o creșă rusească. Are titluri: Campion al Letoniei, Mare Campion al Belarusului, câștigător al „Bully Show-2023”! Testat pentru absența completă a bolilor genetice. De asemenea, a fost testat personal de mine, un crescător de Bully american cu experiență, pentru starea sa mentală. Are un psihic și o socializare foarte bune. Tratează foarte bine toți oamenii și copiii. Rămâne calm în mulțimile de câini și nu prezintă semne de agresivitate sau disconfort. Am atins și am simțit personal. Este puternic, musculos, cu mișcări bune. Fără șchiopătură, fără rigiditate în articulații. Un reprezentant excelent al rasei American Bully.


Viitoarea mamă a așternutului s-a născut în canisa noastră, din câinii noștri importați. Tatăl ei a fost adus la noi din America în 2016. Și este un tată atât de excelent al bătăușilor americani, încât îl folosim și astăzi pentru reproducere. Am adus-o pe mama din Rusia. De la ea am primit două pui de bătăuși americani frumoși și amabili.


Așa că dacă cauți de unde să cumperi un cățeluș American Bully, scrie-ne. Așteptăm cățeluși liliac, liliac tricolor, albastru, albastru deschis tricolor. Poate că puii vor avea ochi exclusivi de lumină ca mama lor.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Toți cățeii vor fi deparazitați, vaccinați, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ABKC, cu contract de vânzare a unui cățeluș de rasă. Bonus de la canisa: instrucțiuni individuale despre creșterea unui cățeluș american de la „DOGNIK BULLS”.
Pretul cateilor din aceasta imperechere OUTDOOR este de 3000 euro. Depozit rezervare — 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Dacă ești gata să vorbești despre tine și despre familia ta, despre experiența ta și despre dorințele tale despre câine, scrie. Vom discuta. Dacă nu știi cine este mai potrivit — un băiat sau o fată American Bully, scrie-mi și mie. Îți voi spune pe baza experienței mele și a situației din familia ta.
Important: chiar și după vânzarea unui cățeluș American Bully, continuăm să fim în legătură cu proprietarii. Și oferim consultații dacă este necesar.
Ce ar trebui să faci dacă vrei să cumperi un cățeluș American Bully de la canisa DOGNIK BULLS, dar locuiești departe și nu poți veni să-l ridici personal? Avem livrare de catei. În fiecare caz, discutăm individual. Bătăușii noștri americani trăiesc deja în 26 de țări. Avem o vastă experiență în livrarea individuală și colectivă de pui.
Cu stima, Veronika Voitovska. Proprietar al creșei americane de bătăuși „DOGNIK BULLS”. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

De unde să cumpărați un cățeluș American Bully, căței American Bully, American Bullies 2024