De unde să cumperi un cățeluș pitbull sănătos?


Răspunsuri la întrebarea: „De unde să cumperi un cățel sănătos American Pitbull Terrier”. Vă voi spune principalele puncte la care trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un cățeluș pit bull terrier sănătos.
Numele meu este Veronika Voitovska, sunt crescător de American Pitbull Terrier de peste 10 ani. Am o canisa înregistrată oficial de pit bull terrier americani sănătoși „Dognik Bulls”. Înregistrare la ADBA.
Principalele puncte pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra un cățeluș American Pitbull Terrier în Europa, America, Brazilia, Canada și țările post-sovietice. Nu conteaza unde. Aceste reguli se aplică tuturor țărilor și tuturor pit bull terrieri.
Cât de des poate naște o femelă American Pitbull Terrier? Un câine ar trebui să nască nu mai mult de o dată pe an. Nu mai mult de 5-6 ori în întreaga ta viață. Depinde mult de câine. In canisa noastra sunt caini care au nascut de 2 ori pe parcursul intregii activitati de crestere. Ca o excepție, este acceptabil ca un câine să dea naștere a două pui de căței la rând și apoi să se odihnească timp de aproximativ doi ani.
Fiecare cățel trebuie să aibă un pașaport veterinar european. Nu este un pașaport intern al țării, care este ușor de cumpărat la orice magazin de animale și fals. Un pașaport veterinar oficial aprobat de Comisia Europeană. Acest lucru va permite câinelui să călătorească fără restricții de-a lungul vieții și să nu aibă probleme cu granițele și vamele.
Catelul trebuie vaccinat si semnat de un medic veterinar. Nu e ca și cum un crescător a cumpărat vaccinuri de undeva acasă, le-a depozitat undeva, le-a stricat și apoi a vaccinat cățeii. Și anume vaccinarea normală la o clinică veterinară. Am avut un caz. Oamenii au cumpărat un cățel de la mine. Apoi au mai vrut una, dar prețurile din creșa noastră în acel moment nu li s-au potrivit. Au cumpărat „mai ieftin” în apropiere. Catelul nu avea microcip oficial, pedigree normal de la o organizatie recunoscuta. Și cățelul nu a fost vaccinat corespunzător. Ca urmare, acest cățel a murit pur și simplu la vârsta de 6 luni. Salvat? Ai găsit bucurie să deții un câine bolnav? Când cumpărăm un pit bull terrier, ne gândim că va locui cu noi 10-15 ani. Și nu sunt gata să-l îngroape la 6 luni. Opțiunea „salvare” nu funcționează aici. În medie în Uniunea Europeană, primul vaccin + pașaport european + microcip costă 80-120 de euro (pentru 2024). Al doilea vaccin cuprinzător + vaccinarea antirabică + examenul clinic înainte de a pleca la o casă nouă costă aproximativ 60-100 de euro (în funcție de țară și de prețurile clinicii, poate fi mai scump).
Examinări pentru părinți. American Pit Bull Terrier are boli genetice de rasă. Ele pot fi evitate prin testarea părinților. Costă 200-300 de euro de părinte. Pretul depinde de laborator sunt mai multe in toata Europa. Mai mult, de exemplu, un examen cardiac în Europa costă între 180 și 600 de euro. Depinde de tara. În țările post-sovietice este mai ieftin și costă aproximativ 100 de euro de la un medic veterinar-cardiolog bun.
Orice American Pitbull Terrier trebuie să aibă un pedigree ADBA. Dacă nu există pedigree ADBA, atunci încearcă să vă vândă orice, oricine, dar nu un pitbul terrier american de rasă pură.
Prin urmare, nu ai cum să cumperi un cățeluș american pit bull terrier sănătos cu 500-1000 de euro. Acest lucru nu va acoperi nici măcar costul creșterii puilor. Nu mai pomenesc de expozițiile părinților, de calitatea pedigree-urilor lor, de raritatea liniilor de sânge. Iar dacă părinții au fost aduși din pepiniere cunoscute de peste ocean, atunci prețul unui cățeluș normal sănătos de pit bull va începe de la 2000 de euro.
Din păcate, textul integral va fi prea lung. Prin urmare, dacă doriți cu adevărat să cumpărați un cățeluș American Pitbull Terrier sănătos, atunci scrieți la canisa noastră. Te voi sfătui cu toate întrebările și te voi ajuta să alegi cățelul visurilor tale.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Momentan, pepiniera are de vanzare catei sanatosi ADBA American Pitbull Terrier. Din mai multe perechi reproducătoare. Livrare oriunde in lume. Suport documentar complet + asistență din partea canisa pe tot parcursul vieții câinelui.

De unde să cumperi un cățeluș pitbull sănătos, terrieri americani pitbull sănătoși, cumpără căței pitbull, căței ADBA american pitbull terrier