De vânzare căței American Pitbull Terrier


Fata exclusivista American Pitbull Terrier Rednose de vanzare! De la creșa oficială „ DOGNIK BULLS”. Canisa este înregistrată la ADBA (American Dog Breeders Association).
Video cu catelus. Pseudonim: Dognik Bulls California:

Videoclip cu un cățeluș pe o bandă de alergare pentru prima dată la 4 luni. Vă rugăm să rețineți că cățelușului nu se teme absolut de banda de alergare, de faptul că este prins într-un ham și că există pereți pe ambele părți ale lui. Și faptul că podeaua de sub picioarele cățelușului tremură. Fată exclusivistă american pit bull terrier rednose de vânzare! Pentru adevărații cunoscători ai rasei de pit bull terrier ADBA. De asemenea, vă rugăm să rețineți că răsplătim cățelușul doar cu vocea și palmele noastre. Ea aleargă pur și simplu după o idee. Aceasta este o adevărată pasiune, impuls și presiune. Nu folosim alimente sau jucării pentru o motivație suplimentară. Acesta este un pit bull terrier de top.

Părinții noștri Dognik Bulls California. Adus din America și Brazilia. Campioni în sport și expoziții în mai multe țări.

Despre cățelul American Pitbull Terrier de vânzare. Porecla pedigree: Dognik Bulls California. Varsta: 4 luni. Urechi: deconectate. Culoare: nas rosu de ciocolata. Muscatura (dinti): muscatura in foarfeca (cel mai bun tip de muscatura pentru American Pitbull Terrier). Părinți: Millers Wild Storm (America) x Hoffs Banshee (Brazilia). Deparazitat: de 4 ori. Vaccinat: complet (două vaccinuri complexe și vaccinare antirabică). Microcip: disponibil și înregistrat în baza de date a animalelor de companie. Pașaport: pașaport veterinar european, valabil în orice țară din lume. Pedigree: ABDA, da. Pret: 1700 euro sau 2000 dolari.
Personalitate: activ, amabil, îi place să meargă, să alerge cu jucării, iubește atenția oamenilor.
Pentru a cumpăra un cățel american pitbull terrier, scrieți-ne la canisa DOGNIK BULLS:
Instagram: dognikbulls
E-mail: dognikb@gmail.com

Sunt deschise și înscrierile pentru alți căței de Pitbull Terrier american. Se vor naste peste 2 luni. Din trei perechi diferite de reproducere de pitbull terrier. Pret 2000 euro sau 2200 dolari. Livrare in orice tara din lume. Pitbul-terrierii noștri trăiesc în 25 de țări de pe diferite continente.

De vânzare căței American Pitbull Terrier, cumpărare cățeluș American Pitbull Terrier, American Pitbull Terrier Rednose de vânzare.