De vânzare căței de pitbull Komany Kennel


Cățeluși exclusivi în Europa! Imperechere: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Singura și densă acumulare de astfel de linii de sânge ale pitbull terrieri americani: Komany kennel pitbull și Genetic kennel pitbull.
Ne așteptăm la nașterea cățeilor în toamna anului 2024. Rezervările sunt deschise.
Așteptăm cățeluși cu adevăratul temperament al unui pitbull terrier: curajoși, neînfricați, activi, cu o unitate bună, cu jocuri de noroc și cu o prindere puternică. Foarte sănătos și adecvat față de oameni și copii.
Mama cateilor: Dognik Bulls Godena. Născut în creșa noastră. Femeie testată pentru descendență. Ea a produs trei pui de pui de pit bull terrier american. Toate cele trei ori ea a crescut cu diferiți masculi. Linii de sânge: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Însăși viitoarea mamă a cățeilor s-a născut din câini importați. Tatăl ei a fost adus de la creșa americană Real Deal Chocolates (Florida, America). Campion la expoziții și sport în mai multe țări. Reprezentant al unui pedigree de campion complet (toți strămoșii au titluri americane în competiții sportive, mari campioni în competiții de tragere cu greutăți, campioni ADBA). Mama lui Dognik Bulls Godena a fost adusă de la canisa bulgară „Zorba kenel”. Creștere de lucru exclusiv. Dognik Bulls Godena este un câine minunat. Caracter excelent, ușor de antrenat și controlat. Foarte joc de noroc și sportiv. Nu are boli genetice ale rasei (testare). Locuiește într-o creșă și cu un copil mic. Un câine ideal în siguranță social.

American pitbull terrier kennel breeding
Tatăl cățeilor: Maximus Eightball. Singurul mascul American Pitbull Terrier din Europa cu un astfel de pedigree! Acesta este un câine exclusivist. Canisa noastră este foarte norocoasă că proprietarul canisa poloneză „Maximus kenel” a fost de acord să crească acest mascul. Suntem mândri de câinii și viitorii noștri căței. El poartă astfel de linii de sânge pitbull rare precum: canisa Komany pitbull, canisa Genetic pitbull, liniile de sânge Lonzo pitbull. Complet examinat pentru sănătate. Nu prezintă displazie a articulațiilor șoldului și cotului (rezultate AA/00). Nu are boli genetice ale rasei (certificat). Are o inimă sănătoasă (certificat).


Culorile așteptate ale cățelului: negru, negru și tigrat, ciocolată cu nasul roșu, roșu și tigrat cu nasul roșu, roșu cu nasul negru, roșu cu nasul roșu.
Toți cățeii vor avea pedigree ADBA, vaccinări, pașaport veterinar, microcip înregistrat, contract de cumpărare și vânzare.
Aceasta este o împerechere în deplasare cu Polonia. Asta înseamnă că timp de 1-2 săptămâni ne vom duce să locuim în Polonia și să ne împerechem. Prețul cățeilor de la un outbreeding la un mascul de acest nivel este de 2500 de euro.
Aceștia sunt strămoșii din pedigree-ul cățeilor. Acesta este un pedigree online. Fiecare catelus pitbull va avea acelasi in format tiparit de la clubul ADBA

Mai multe informații, detalii de rezervare și alte întrebări:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pitbul-terrierii noștri americani trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Livrare disponibilă în toată Europa, SUA, Canada, Brazilia.

De vânzare căței de pitbull Komany Kennel, Pitbull Komany Kennel, Pitbull genetic de canisa, Pitbull lonzo bloodline