Dierenpsycholoog voor honden online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Hallo. Mijn naam is Veronika Voitovska. Ik help u bij het oplossen van de gedragsproblemen van uw hond.
Een paar woorden over mijn ervaring en specialisatie. Ik ben een menselijke therapeut. Sinds 2011 heb ik een kennel van serieuze hondenrassen: Amerikaanse pitbullterriërs en Amerikaanse bully. Deze rassen vereisen veel aandacht, training en begrip van de psychologie van hondengedrag. Dankzij mijn honden raakte ik meer geïnteresseerd in dierenpsychologie en begon ik deze op professioneel niveau te bestuderen. Ik pas al mijn kennis toe op mijn eigen honden (er zijn er 15) en op de puppy’s van mijn kennel. Ik adviseer afgestudeerden van mijn kennel en andere mensen met andere hondenrassen. Ik ben een gecertificeerde hondengeleider (gecertificeerd in Oekraïne) en gecertificeerd in de cursus dierenwelzijn (Europese Unie). Ik ben ook jurylid bij speciale rasshows van de American Pit Bull Terrier in Europa.
Kortom, ik heb veel persoonlijke ervaring en ervaring met het werken met andere honden. Daarom help ik je bij het oplossen van de problemen die je ervaart. Ik vertel u hoe u zich met uw hond moet gedragen, wanneer en hoe u moet reageren en hoe u bepaald gedrag op de juiste manier kunt verwijderen. Hoe u de oorzaak van angsten en ongewenst gedrag bij een puppy of hond kunt begrijpen. En hoe je dit kunt beïnvloeden. Ik werk als online zoöpsycholoog met consulten via zoom en skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
De belangrijkste vragen die mensen mij stellen:
1. Begrijp de reden voor het ongewenste gedrag van de puppy/hond en verwijder dit.
2. Hoe agressie bij een puppy/hond te verwijderen. Ik help twee of meer dieren samen te leren leven.
3. Hoe u uw hond/puppy van stress kunt bevrijden. Bijvoorbeeld door verlatingsangst.
4. Hoe agressie van een puppy/hond naar vreemden op straat te verwijderen.
5. Leer je hond om tijdens het wandelen alles van de grond op te rapen. Afval, uitwerpselen, flessen, tassen.
6. Zorg ervoor dat een puppy of volwassen hond niet thuis naar het toilet gaat en de vloeren en muren uitsmeert.
7. Stop met zeuren onder de deur, met poten en klauwen tegen de deur slaan en aan deuren knagen.
Ik help bij het oplossen van gedragsproblemen bij dieren. Als ik de eigenaardigheden van de psyche en hun fysiologie van honden begrijp, zal ik precies ontdekken waar er afwijkingen van de norm zijn en deze helpen corrigeren.
Mogelijk heeft u een of meerdere online consulten bij een huisdierenpsycholoog nodig om het probleem volledig op te lossen. Kosten van één consult: 30 minuten = 50 euro.
Voorafgaand aan het consult heb ik een gedetailleerd verhaal van u nodig over het probleem (hoe u dit probleem ziet en wat u ermee wilt bereiken). En ook een video van het probleem. Soms zien eigenaren in één ding een probleem, maar ik als specialist zie dat het probleem heel anders is.
Om een ​​consultatie te boeken, kunt u contact met mij opnemen op een manier die voor u geschikt is:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ik voer consultaties in het Engels of Russisch.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online