Djurpsykolog för hundar online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Hallå. Jag heter Veronika Voitovska. Jag hjälper dig att lösa din hunds beteendeproblem.
Några ord om min erfarenhet och specialisering. Jag är en mänsklig terapeut. Sedan 2011 har jag ägt en kennel med seriösa hundraser: Amerikanska pitbullterrier och amerikanska bully. Dessa raser kräver mycket uppmärksamhet, träning och förståelse för hundbeteendes psykologi. Det var tack vare mina hundar som jag blev mer intresserad av djurpsykologi och började studera det på en professionell nivå. Jag tillämpar all min kunskap på mina personliga hundar (det finns 15 stycken) samt på valparna i min kennel. Jag ger råd till utexaminerade från min kennel och andra personer med andra hundraser. Jag är certifierad hundförare (certifierad i Ukraina) och certifierad i djurskyddskursen (Europeiska unionen). Jag är också domare på American Pitbull Terrier specialutställningar i Europa.
Kort sagt, jag har mycket personlig erfarenhet plus erfarenhet av att arbeta med andra hundar. Därför hjälper jag dig att lösa de problem du har. Jag ska berätta för dig hur du ska bete dig med din hund, när och hur du ska reagera och hur du tar bort visst beteende på rätt sätt. Hur man förstår grundorsaken till rädslor och oönskat beteende hos en valp eller hund. Och hur man kan påverka detta. Jag arbetar som online zoopsykolog med konsultationer via zoom och skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
De viktigaste frågorna folk ställer mig:
1. Förstå orsaken till valpen/hundens oönskade beteende och ta bort det.
2. Hur man tar bort aggression från en valp/hund. Jag ska hjälpa två eller flera djur att lära sig att leva tillsammans.
3. Hur du avlastar din hund/valp från stress. Till exempel från separationsångest.
4. Hur man tar bort aggression från en valp/hund mot främlingar på gatan.
5. Lär din hund att plocka upp allt från marken medan du går. Skräp, avföring, flaskor, påsar.
6. Avvänja en valp eller vuxen hund från att gå på toaletten hemma och smutsa ner golv och väggar.
7. Sluta gnälla under dörren, slå i dörren med tassar och klor och gnaga på dörrar.
Jag hjälper till att lösa problem med djurens beteende. Genom att förstå särdragen hos hundarnas psyke och deras fysiologi kommer jag att upptäcka exakt var det finns avvikelser från normen och hjälpa till att rätta till dem.
Du kan behöva en eller flera konsultationer med en husdjurspsykolog online för att helt lösa problemet. Kostnad för en konsultation: 30 minuter = 50 euro.
Innan konsultationen kommer jag att behöva en detaljerad berättelse från dig om problemet (hur du ser på detta problem och vad du vill få som resultat). Och även en video av problemet. Ibland ser ägare ett problem i en sak, men jag som specialist ser att problemet är ett helt annat.
För att boka en konsultation, kontakta mig på ett sätt som passar dig:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jag genomför konsultationer på engelska eller ryska.
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online