American Bully Kennel Romania
Bun venit pe pagina canisa American Bully Romania «Dognik Bulls». De aproape 10 ani suntem proprietarii acestei rase și vă putem spune totul despre ea. În fiecare an, în canisa noastră se nasc 2-3 pui de Bully americani și avem pui de Bully de vânzare.
Care este personalitatea American Bully de la Dognik Bulls? Câinii noștri sunt câini de familie, își iubesc și apreciază foarte mult familia. Le plac plimbările și călătoriile, drumețiile în pădure și la râu/lac. Sunt grozave în mașini și în transportul public. Prietenos cu alți câini. Dar amintiți-vă: masculii din orice rasă sunt întotdeauna mai serioși decât femelele. Prin urmare, nu vindem bărbați American Bully familiilor care au deja bărbați. Dar cu plăcere vă oferim să cumpărați o femelă moale și bună.
Cum arată un American Bully de la Dognik Bulls? Aceștia sunt câini de talie medie (Pocket și Standard), cu o anatomie bună. Sunt puternici, cu capete mari în relief, cu nări bune late, ceea ce le permite să respire bine și să nu se teamă de căldură. Toți câinii sunt bine musculați. Culorile noastre principale din canisa Romanian American Bully sunt liliac, albastru, tricolor, ciocolata.
Am adus primii noștri bătăuși americani din SUA, Italia, Rusia (dar s-au născut din câini din SUA). Ani mai târziu, avem propria noastră creștere de care suntem foarte mândri. În canisa noastră a bătăuşului american România Dognik Bulls, căţeii se nasc de tipul „de buzunar” şi de tipul „standard”.
Care este prețul unui American Bully într-o canisa românească? Mentinem pretul mediu la caini de calitate, care este de 2000-2500 euro. De ce este acest preț mai mare decât prețul pentru un cățel American Staffordshire Terrier sau American Pit Bull Terrier? American Bully este o rasă destul de masivă. Cresterea unui catelus de rasa grea costa mai mult decat cresterea unui catelus de rasa usoara. Aceasta este mai multe vitamine, mai multe condroprotectoare pentru labe, șolduri, articulații și ligamente. Cățeii și câinii adulți ai American Bully necesită, în general, mai multă îngrijire. Nici măcar mâncarea pentru American Bullies nu se mai cumpără pentru rase medii, ci pentru rasele mari și este mai scumpă.
Adesea, femelele American Bully nasc prin cezariană. De ce este asta? Această caracteristică a fost transmisă de la strămoșii rasei, buldogii englezi. Operația cezariană la noi costă aproximativ 800 de euro. În timp ce femelele American Staffordshire Terrier sau American Pit Bull Terrier au mai multe șanse să nască singure. Nu întotdeauna, dar mai des. Pentru proprietarul obișnuit care doar caută să cumpere un American Bully bun, acest lucru nu este atât de important. Dar dacă intenționați să cumpărați o femeie și să aveți copii de la ea în viitor, gândiți-vă din timp. Ar trebui să aveți un medic veterinar bun în orașul dvs. gata să vă asiste la naștere.
În rasa American Bully, multe mai multe culori sunt acceptabile decât în ​​alte rase — acestea sunt rare liliac, albastru, tricolor, merle.
Permiteți-mi să vă arăt cum arată bătăușii noștri americani adulți de la canisa Dognik Bulls:


Dacă doriți să rezervați un cățeluș American Bully în canisa noastră, scrieți-ne. Asigurați-vă că ne spuneți despre tine: numele tău, vârsta, unde locuiești (țara, orașul, apartamentul sau casa), câți oameni ai în familie, dacă cineva este alergic la animale, dacă sunt copii mici în casă și câte sunt Există și alte animale de companie în casă și câte sunt? Poti scrie aici:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Apoi vom decide ce tip, caracter, culoare, sex al catelusului doriti. Vom decide ce împerechere din canisa noastră ți se potrivește. Daca puii s-au nascut deja, puteti plati un avans de rezervare (500 euro din pretul total al catelusului). Daca inca nu s-au nascut cateii parintilor doriti, platiti si un avans de rezervare pentru dreptul de alegere. 1,2,3 dreptul de a alege un bărbat sau o femeie. Aceasta înseamnă că atunci când se nasc cățelușii, vei avea 1, 2 sau 3 variante de cățel la 4 săptămâni. Până în acest moment, veți fi primit multe fotografii și videoclipuri cu căței și vă veți alege prietenul. Dacă locuiești lângă noi, poți veni personal să-i cunoști pe toți cățelușii. Cățeii pleacă în case noi după prima vaccinare, cu microcip înregistrat, cu pedigree, cu pașaport veterinar european. Dacă locuiți într-o altă țară, luați în considerare costurile de transport. Puteți veni personal pentru un cățel. Sau putem expedia catelul printr-o companie autorizata de transport de animale (platiti dvs.).