Dolgozó amerikai pitbull terrier

Vagy dolgozó tenyésztett pitbull terrierek.
Mit jelent? Ezek az amerikai Pit Bull Terrierek, akiknek törzskönyve a törzskönyvhöz legközelebbi törzsekben dolgozó ősökből áll. Ha a pitbull maga nem munkás egyben (vagyis nem volt meccsen, az úgynevezett amerikai pitbull terrierek harcain), akkor ez egy működő tenyésztési pitbull. Ha egy dolgozó tenyésztési pitbull részt vett a csatákban, akkor ő maga is működő pitbull.
A modern világban, amikor azt mondjuk, hogy «dolgozó pitbull» nem csak a küzdelmekre gondolunk, hanem a pitbullokra vonatkozó sportszabványokra, a védőedzésekre és így tovább. De történelmileg a csatákban részt vevő match pit bull terriereket munkásoknak nevezik.
Amerikai pitbull terrierek, Dognik Bulls kennelünkben valamilyen módon minden kutyának megvannak a működő tenyésztési ősei. Vannak, akik a nemzetségtáblázat következő törzseihez tartoznak, mások a távoli törzsekhez tartoznak.
A tenyésztési pitbullák fő vonalai közül a Jumbo (Jugoszlávia), DDWW (Ukrajna), Red Alert (Amerika/Oroszország).
Például a mi Dognik Bulls Anksunamunun Bulgáriából hozták, és a tiszta Jumbo vonalak egyetlen képviselője az országban


A mi Dognik Bulls Indiana-unkat Dagesztánból hozták, a Red Alert működő tenyésztési vonal pitbulljainak tiszta vérét hordozza.


A Moszkvából hozott Dognik Bulls African Passion két működő tenyésztenyésztési pitbull-vonalat egyesít — a Red Alert és a DDWW.


Ha működő tenyésztő amerikai pitbull terrier kölyökkutyát szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (dolgozó amerikai pitbull terrier)