Dyrepsykolog for hunder på nett

Cynolog Veronika Voitovska on radio

Hallo. Jeg heter Veronika Voitovska. Jeg hjelper deg med å løse hundens atferdsproblemer.
Noen få ord om min erfaring og spesialisering. Jeg er en menneskelig terapeut. Siden 2011 har jeg eid en kennel med seriøse hunderaser: Amerikanske pitbull terriere og amerikanske bully. Disse rasene krever mye oppmerksomhet, trening og forståelse av psykologien til hundeatferd. Det var takket være hundene mine at jeg ble mer interessert i dyrepsykologi og begynte å studere det på et profesjonelt nivå. Jeg bruker all min kunnskap på mine personlige hunder (det er 15 av dem) så vel som på valpene i kennelen min. Jeg gir råd til nyutdannede fra min kennel og andre mennesker med andre hunderaser. Jeg er sertifisert hundefører (sertifisert i Ukraina) og sertifisert i dyrevelferdskurset (European Union). Jeg er også dommer på American Pit Bull Terrier spesialutstillinger i Europa.
Kort sagt, jeg har mye personlig erfaring pluss erfaring med å jobbe med andre hunder. Derfor vil jeg hjelpe deg med å løse problemene du har. Jeg vil fortelle deg hvordan du skal oppføre deg med hunden din, når og hvordan du skal reagere, og hvordan du fjerner bestemt atferd. Hvordan forstå årsaken til frykt og uønsket oppførsel hos en valp eller hund. Og hvordan påvirke dette. Jeg jobber som online zoopsykolog med konsultasjoner via zoom og skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
De viktigste spørsmålene folk stiller meg:
1. Forstå årsaken til valpen/hundens uønskede oppførsel og fjern den.
2. Hvordan fjerne aggresjon fra en valp/hund. Jeg skal hjelpe to eller flere dyr å lære å leve sammen.
3. Hvordan avlaste hunden/valpen din fra stress. For eksempel fra separasjonsangst.
4. Hvordan fjerne aggresjon fra en valp/hund mot fremmede på gaten.
5. Lær hunden din å plukke opp alt fra bakken mens han går. Søppel, avføring, flasker, poser.
6. Avvenn en valp eller voksen hund fra å gå på toalettet hjemme og smøre gulv og vegger.
7. Slutt å sutre under døren, slå på døren med poter og klør, og gnag på dører.
Jeg hjelper til med å løse dyreadferdsproblemer. Ved å forstå særegenhetene til hundenes psyke og deres fysiologi, vil jeg oppdage nøyaktig hvor det er avvik fra normen og hjelpe til med å rette dem.
Du kan trenge en eller flere konsultasjoner med en kjæledyrpsykolog på nettet for å løse problemet fullstendig. Kostnad for én konsultasjon: 30 minutter = 50 euro.
Før konsultasjonen vil jeg trenge en detaljert historie fra deg om problemet (hvordan du ser dette problemet og hva du ønsker å få som et resultat). Og også en video av problemet. Noen ganger ser eiere et problem i én ting, men jeg som spesialist ser at problemet er et helt annet.
For å bestille en konsultasjon, kontakt meg på en måte som passer deg:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jeg gjennomfører konsultasjoner på engelsk eller russisk.
Med vennlig hilsen Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online