Dyrepsykolog til hunde online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Hej. Mit navn er Veronika Voitovska. Jeg hjælper dig med at løse din hunds adfærdsproblemer.
Et par ord om min erfaring og specialisering. Jeg er en menneskelig terapeut. Siden 2011 har jeg ejet en kennel af seriøse hunderacer: Amerikanske pitbull terriere og amerikanske bully. Disse racer kræver meget opmærksomhed, træning og forståelse af hundeadfærds psykologi. Det var takket være mine hunde, at jeg blev mere interesseret i dyrepsykologi og begyndte at studere det på et professionelt plan. Jeg anvender al min viden på mine personlige hunde (der er 15 af dem) såvel som på hvalpene i min kennel. Jeg rådgiver dimittender fra min kennel og andre mennesker med andre hunderacer. Jeg er certificeret hundefører (certificeret i Ukraine) og certificeret i dyrevelfærdskurset (European Union). Jeg er også dommer ved American Pit Bull Terrier special race udstillinger i Europa.
Kort sagt, jeg har en masse personlig erfaring plus erfaring med at arbejde med andre hunde. Derfor hjælper jeg dig med at løse de problemer, du har. Jeg vil fortælle dig, hvordan du opfører dig med din hund, hvornår og hvordan du skal reagere, og hvordan du korrekt fjerner bestemt adfærd. Hvordan man forstår årsagen til frygt og uønsket adfærd hos en hvalp eller hund. Og hvordan man kan påvirke dette. Jeg arbejder som online zoopsykolog med konsultationer via zoom og skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
De vigtigste spørgsmål, folk stiller mig:
1. Forstå årsagen til hvalpens/hundens uønskede adfærd og fjern den.
2. Sådan fjerner du aggression fra en hvalp/hund. Jeg vil hjælpe to eller flere dyr med at lære at leve sammen.
3. Sådan aflaster du din hund/hvalp fra stress. For eksempel fra separationsangst.
4. Hvordan man fjerner aggression fra en hvalp/hund mod fremmede på gaden.
5. Lær din hund at samle alt op fra jorden, mens du går. Affald, afføring, flasker, poser.
6. Afvæn en hvalp eller voksen hund fra at gå på toilettet derhjemme og smøre gulve og vægge.
7. Stop med at klynke under døren, slå døren med poter og kløer og gnave på døre.
Jeg hjælper med at løse dyreadfærdsproblemer. Ved at forstå de særlige forhold ved hundenes psyke og deres fysiologi, vil jeg opdage præcis, hvor der er afvigelser fra normen og hjælpe med at rette op på dem.
Du skal muligvis have en eller flere konsultationer hos en kæledyrspsykolog online for fuldstændigt at løse problemet. Pris for en konsultation: 30 minutter = 50 euro.
Inden konsultationen skal jeg have en detaljeret historie fra dig om problemet (hvordan du ser dette problem, og hvad du ønsker at få som resultat). Og også en video af problemet. Nogle gange ser ejerne et problem i én ting, men jeg som specialist ser, at problemet er et helt andet.
For at bestille en konsultation, kontakt mig på en måde, der passer dig:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jeg afholder konsultationer på engelsk eller russisk.
Venlig hilsen Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online