Een puppy of hond verpest dingen. Hoe hiermee om te gaan?


Hallo, mijn naam is Veronika Voitovska. Ik ben arts, deskundige hondengeleider en dierenpsycholoog. Ze is ook de eigenaar van de kennel van serieuze hondenrassen “DOGNIK BULLS” (Amerikaanse pitbullterriërs en Amerikaanse pestkoppen). Ik ben al twintig jaar bezig met kynologie. Ik heb 15 van mijn eigen persoonlijke honden. 10 pitbullterriërs en 5 Amerikaanse pestkoppen. Evenals onze eigen hondenfokkerij en puppy’s. Dagelijks begeleid ik veel hondenbezitters. Dankzij mijn ervaring help ik jou ook.
Heeft u een puppy van welk ras dan ook (pitbullterriër, herder, shih tzu, poedel, labrador, enz.) en hij is ondeugend en verpest de boel? Dit is goed. Ik zal u helpen uw hond beter te begrijpen en de problemen van huisvandalisme weg te nemen.
Veelvoorkomende redenen waarom puppy’s en honden dingen thuis bederven, op muren kauwen en sokken stelen:
1. De pup of honden zijn niet intellectueel geladen. Dat wil zeggen, er is weinig werk voor de hersenen. Dit kan worden gecorrigeerd door de juiste mentale uitdaging toe te voegen.
2. De puppy of hond heeft geen evenwicht in het zenuwstelsel tussen opwinding en remming. Simpel gezegd: de hond kan na de activiteit niet op tijd stoppen.
3. De puppy of hond weet niet hoe hij zijn emoties onder controle moet houden als er prikkels zijn. Irriterende stoffen zijn andere honden, katten, vuurwerk en vuurwerk, zich klaarmaken voor een wandeling, bekende en onbekende mensen, en meer.
4. Het kan ook zijn dat de hond zich gewoon verveelt. En ze begint zichzelf te vermaken. Speelt met alles wat hij ziet. We herinneren ons tenslotte dat voor een kleine puppy alles speelgoed is. En als de puppy met de bal speelt, ben jij, de eigenaar, niet geïnteresseerd in dit spel. En als de hond de sok pakt en ermee wegrent, ren jij er achteraan. Er ontstaat een keten van verbindingen in het hoofd van de hond: ik speel met de sok — de eigenaar heeft interactie met mij — het is leuk — ik moet dit vaker doen.
5. Bovendien beschadigen sommige puppy’s en honden meubels, banken, muren en stoelen ernstig. En sommigen slikken zelfs stukjes schuimrubber van de bank, waardoor maagziekten ontstaan ​​(verstopping van de maag of darmen en spoedeisende veterinaire operaties).
6. Ook kan een hond of puppy bang zijn om alleen gelaten te worden, waardoor hij dingen in het appartement of huis bederft. Bijvoorbeeld als hem van kinds af aan ten onrechte wordt geleerd alleen te blijven. Of de pup/hond is getroffen door een verhuizing of verandering van eigenaar.
Hoe het probleem op te lossen wanneer een puppy of volwassen hond op alles kauwt en het appartement vernietigt? Meld je aan voor een adviesgesprek met mij. Ik zal u helpen de reden te begrijpen waarom uw hond op alle dingen in het appartement kauwt. Ik zal je ook helpen dit probleem op te lossen.
Laten we bespreken hoe we met slecht gedrag thuis en op straat kunnen omgaan.
Toegang:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kosten consultatie 30 minuten = 50 euro. Ik kan consultaties houden in het Russisch, Engels, Oekraïens, Spaans.

De puppy kauwt op alles hoe ermee om te gaan, de hond verpest dingen hoe ermee om te gaan, de puppy eet de bank op hoe ermee om te gaan, de puppy eet muren hoe hij het kan stoppen, advies over de opvoeding van een puppy, de pup verwent dingen hoe ermee om te gaan