Egy kiskutya vagy kutya tönkreteszi a dolgokat. Hogyan kezeljük ezt?


Hello, a nevem Veronika Voitovska. Orvos vagyok, szakértő kutyavezető és állatpszichológus. A komoly kutyafajták „DOGNIK BULLS” (amerikai pitbull terrierek és amerikai bullies) kennel tulajdonosa. Két évtizede foglalkozom kinológiával. 15 saját kutyám van. 10 pitbull terrier és 5 amerikai bullie. Valamint saját kutyatenyésztésünk és kölykök. Naponta sok kutyatulajdonosnak adok tanácsot. Tapasztalataimnak köszönhetően én is segítek.
Van-e bármilyen fajtájú kutyusod (pitbull terrier, juhászkutya, shih tzu, uszkár, labrador stb.) és huncut és tönkreteszi a dolgokat? Ez jó. Segítek jobban megérteni kutyáját és megszabadulni az otthoni vandalizmus okozta problémáktól.
Gyakori okok, amiért a kölykök és kutyák elrontják az otthoni dolgokat, falat rágnak és zoknit lopnak:
1. A kölyökkutya vagy a kutyák nem intellektuálisan terheltek. Vagyis kevés munka jut az agynak. Ez a megfelelő mentális kihívás hozzáadásával korrigálható.
2. A kölyökkutya vagy kutya idegrendszeri egyensúlya nem áll fenn a gerjesztés és a gátlás között. Egyszerűen fogalmazva, a kutya nem tud időben megállni a tevékenység után.
3. A kölyökkutya vagy kutya nem tudja, hogyan uralkodjon érzelmein ingerek jelenlétében. Irritálóak más kutyák, macskák, tűzijátékok és petárdák, sétálásra való készülődés, ismerős és ismeretlen emberek stb.
4. Ezenkívül előfordulhat, hogy a kutya egyszerűen unatkozik. És elkezdi szórakoztatni magát. Játszik mindennel, amit lát. Hiszen emlékezünk arra, hogy egy kiskutyának minden dolog játék. És amikor a kölyökkutya a labdával játszik, téged, a gazdit, nem érdekli ez a játék. És amikor a kutya veszi a zoknit és fut vele, te futsz utána. Kapcsolatok láncolata keletkezik a kutya fejében: játszok a zoknival — a gazdi interakcióba lép velem — szórakoztató — ezt gyakrabban kell csinálnom.
5. Ezenkívül egyes kölykök és kutyák súlyosan károsítják a bútorokat, a kanapékat, a falakat és a székeket. Néhányan pedig lenyelik a habgumi darabjait a kanapéról, ezáltal gyomorbetegségeket (gyomor- vagy belek elzáródását és sürgősségi állatorvosi beavatkozásokat) okozva.
6. Emellett előfordulhat, hogy egy kutya vagy kölyökkutya megijed, hogy egyedül marad, ezért elrontja a dolgokat a lakásban vagy a házban. Például, ha gyermekkora óta helytelenül tanítják meg egyedül maradni. Vagy a kölyökkutyát/kutyát költözés vagy gazdiváltás érintette.
Hogyan lehet megoldani azt a problémát, amikor egy kiskutya vagy felnőtt kutya mindent megrág, és tönkreteszi a lakást? Regisztráljon velem egy konzultációra. Segítek megérteni, miért rágja meg a kutyája az összes dolgot a lakásban. A probléma megoldásában is segítek.
Beszéljük meg, hogyan kezeljük a rossz viselkedést otthon és az utcán.
Belépés:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
30 perces konzultáció költsége = 50 euró. Konzultálni tudok orosz, angol, ukrán, spanyol nyelven.

A kölyökkutya mindent megrág, hogyan kell kezelni, a kutya tönkreteszi a dolgokat, hogyan kell kezelni, a kutyus megeszi a kanapét, hogyan kell vele bánni, a kölyökkutya falat fal, hogyan lehet megállítani, kiskutya nevelési tanácsadás, a kiskutya elrontja a dolgokat, hogyan kell kezelni