Eläinpsykologi koirille verkossa

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Hei. Nimeni on Veronika Voitovska. Autan sinua ratkaisemaan koirasi käyttäytymisongelmia.
Muutama sana kokemuksestani ja erikoistumisestani. Olen ihmisterapeutti. Vuodesta 2011 lähtien olen omistanut kennelin vakavia koirarotuja: amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä ja amerikkalaisia ​​kiusaajia. Nämä rodut vaativat paljon huomiota, koulutusta ja ymmärrystä koiran käyttäytymisen psykologiasta. Koirieni ansiosta kiinnostuin enemmän eläinpsykologiasta ja aloin opiskella sitä ammattitasolla. Käytän kaikkea tietämystäni henkilökohtaisiin koiriini (niitä on 15) sekä kennelini pentuihin. Neuvon kennelistäni valmistuneita ja muita muiden koirarodujen kanssa käyviä ihmisiä. Olen sertifioitu koiranohjaaja (sertifioitu Ukrainassa) ja sertifioitu eläinten hyvinvointikurssille (Euroopan unioni). Olen myös tuomarina American Pitbull Terrier -erikoisnäyttelyissä Euroopassa.
Lyhyesti sanottuna minulla on paljon henkilökohtaista kokemusta sekä kokemusta muiden koirien kanssa työskentelystä. Siksi autan sinua ratkaisemaan ongelmasi. Kerron sinulle kuinka käyttäytyä koirasi kanssa, milloin ja miten reagoida ja miten tietty käyttäytyminen poistetaan oikein. Kuinka ymmärtää pennun tai koiran pelkojen ja ei-toivotun käytöksen perimmäinen syy. Ja miten tähän voi vaikuttaa. Työskentelen verkkoeläinpsykologina ja konsultoin zoomin ja skypen kautta.

Veronika Voitovska with puppiesDog judge on dog shows Veronika Voitovska
Tärkeimmät kysymykset, joita ihmiset minulta kysyvät:
1. Ymmärrä syy pennun/koiran ei-toivottuun käytökseen ja poista se.
2. Kuinka poistaa aggressio pennusta/koirasta. Autan kahta tai useampaa eläintä oppimaan elämään yhdessä.
3. Kuinka vapauttaa koirasi/pentu stressistä. Esimerkiksi eroahdistus.
4. Kuinka poistaa aggressio pennusta/koirasta vieraita ihmisiä kohtaan kadulla.
5. Opeta koirasi poimimaan kaikki maasta kävellessäsi. Roskat, ulosteet, pullot, pussit.
6. Vieroi pentu tai aikuinen koira kotona käymästä vessassa ja tahraamasta lattioita ja seiniä.
7. Lopeta vinkuminen oven alla, oveen lyöminen tassuilla ja kynsillä ja ovien nakertaminen.
Autan ratkaisemaan eläinten käyttäytymisongelmia. Ymmärtäen koirien psyyken ja fysiologian erityispiirteet, löydän tarkalleen missä poikkeamat normista on ja autan korjaamaan ne.
Saatat tarvita yhden tai useamman neuvottelun lemmikkipsykologin kanssa verkossa ratkaistaksesi ongelman kokonaan. Yhden konsultaation hinta: 30 minuuttia = 50 euroa.
Ennen konsultaatiota tarvitsen teiltä yksityiskohtaisen tarinan ongelmasta (miten näet tämän ongelman ja mitä haluat saada tuloksena). Ja myös video ongelmasta. Joskus omistajat näkevät ongelman yhdessä asiassa, mutta minä asiantuntijana näen, että ongelma on täysin erilainen.
Varataksesi konsultaation, ota minuun yhteyttä sinulle sopivalla tavalla:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Teen konsultaatioita englanniksi tai venäjäksi.
Terveisin Veronika Voitovska

Dog trainer courses Veronika VoitovskaCynolog online