En hvalp eller hund ødelægger tingene. Hvordan skal man håndtere dette?


Hej, mit navn er Veronika Voitovska. Jeg er læge, ekspert hundefører og dyrepsykolog. Hun er også ejer af kennelen af ​​seriøse hunderacer «DOGNIK BULLS» (amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller). Jeg har været i kynologi i to årtier. Jeg har 15 af mine egne personlige hunde. 10 pitbull terriere og 5 amerikanske bøller. Samt vores eget hundeopdræt og hvalpe. Jeg rådgiver mange hundeejere hver dag. Takket være min erfaring vil jeg også hjælpe dig.
Har du en hvalp af enhver race (pitbull terrier, hyrde, shih tzu, puddel, labrador osv.), og han er drilsk og ødelægger ting? Det er fint. Jeg hjælper dig med bedre at forstå din hund og slippe af med problemerne med hærværk i hjemmet.
Hyppige årsager til, at hvalpe og hunde forkæler ting derhjemme, tygger vægge og stjæler sokker:
1. Hvalpen eller hundene er ikke intellektuelt belastede. Det vil sige, at der er lidt arbejde for hjernen. Dette kan rettes ved at tilføje den rigtige mentale udfordring.
2. Hvalpen eller hunden har ikke en nervesystembalance mellem excitation og hæmning. Kort sagt er hunden ikke i stand til at stoppe i tide efter aktivitet.
3. Hvalpen eller hunden ved ikke, hvordan den skal kontrollere sine følelser i nærvær af stimuli. Irriterende stoffer er andre hunde, katte, fyrværkeri og fyrværkeri, gør klar til en gåtur, kendte og ukendte mennesker og meget mere.
4. Hunden kan også simpelthen kede sig. Og hun begynder at underholde sig selv. Leger med alt, hvad han ser. Vi husker trods alt, at for en lille hvalp er enhver ting et legetøj. Og når hvalpen leger med bolden, er du, ejeren, ikke interesseret i dette spil. Og når hunden tager sokken og løber med den, løber man efter den. En kæde af forbindelser opstår i hundens hoved: Jeg leger med sokken — ejeren interagerer med mig — det er sjovt — jeg skal gøre det oftere.
5. Nogle hvalpe og hunde beskadiger også møbler, sofaer, vægge og stole alvorligt. Og nogle sluger endda stykker skumgummi fra sofaen og forårsager derved mavesygdomme (blokering af mave eller tarme og akutte veterinære operationer).
6. Også en hund eller hvalp kan være bange for at blive efterladt alene, så han forkæler tingene i lejligheden eller huset. For eksempel hvis han fejlagtigt bliver lært at forblive alene siden barndommen. Eller hvalpen/hunden blev påvirket af en flytning eller et ejerskifte.
Hvordan løser man problemet, når en hvalp eller voksen hund tygger alt og ødelægger lejligheden? Tilmeld dig en konsultation hos mig. Jeg hjælper dig med at forstå årsagen til, at din hund tygger alle tingene i lejligheden. Jeg vil også hjælpe dig med at løse dette problem.
Lad os diskutere, hvordan man håndterer dårlig opførsel derhjemme og på gaden.
Indgang:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pris for 30 minutters konsultation = 50 euro. Jeg kan gennemføre konsultationer på russisk, engelsk, ukrainsk, spansk.

Hvalpen tygger alt hvordan man håndterer det, hunden ødelægger ting hvordan man håndterer det, hvalpen spiser sofaen hvordan man håndterer det, hvalpen spiser vægge, hvordan man stopper det, konsultation om opdragelse af en hvalp hvalpen forkæler ting, hvordan skal man håndtere det