En valp eller hund ødelegger ting. Hvordan håndtere dette?


Hei, jeg heter Veronika Voitovska. Jeg er lege, ekspert hundefører og dyrepsykolog. Hun er også eier av kennelen til seriøse hunderaser «DOGNIK BULLS» (amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller). Jeg har vært i kynologi i to tiår. Jeg har 15 av mine egne personlige hunder. 10 pitbull terriere og 5 amerikanske bøller. Samt vårt eget hundeoppdrett og valper. Jeg gir råd til mange hundeeiere hver dag. Takket være min erfaring vil jeg hjelpe deg også.
Har du en valp av en hvilken som helst rase (pitbull terrier, gjeter, shih tzu, puddel, labrador osv.) og han er rampete og ødelegger ting? Dette er greit. Jeg vil hjelpe deg å forstå hunden din bedre og bli kvitt problemene med hjemmehærverk.
Hyppige årsaker til at valper og hunder ødelegger ting hjemme, tygger vegger og stjeler sokker:
1. Valpen eller hundene er ikke intellektuelt belastet. Det vil si at det er lite arbeid for hjernen. Dette kan korrigeres ved å legge til riktig mental utfordring.
2. Valpen eller hunden har ikke en nervesystembalanse mellom eksitasjon og hemming. Enkelt sagt klarer ikke hunden å stoppe i tide etter aktivitet.
3. Valpen eller hunden vet ikke hvordan den skal kontrollere følelsene sine i nærvær av stimuli. Irriterende stoffer er andre hunder, katter, fyrverkeri og fyrverkeri, klargjøring for tur, kjente og ukjente mennesker, med mer.
4. Hunden kan også rett og slett kjede seg. Og hun begynner å underholde seg selv. Leker med alt han ser. Tross alt husker vi at for en liten valp er alle ting et leketøy. Og når valpen leker med ballen, er du, eieren, ikke interessert i dette spillet. Og når hunden tar sokken og løper med den, løper du etter den. En kjede av forbindelser oppstår i hundens hode: Jeg leker med sokken — eieren samhandler med meg — det er gøy — jeg må gjøre dette oftere.
5. Noen valper og hunder skader også møbler, sofaer, vegger og stoler alvorlig. Og noen til og med svelger biter av skumgummi fra sofaen, og forårsaker dermed magesykdommer (blokkering av mage eller tarm og akutte veterinæroperasjoner).
6. Også en hund eller valp kan være redd for å bli alene, så han ødelegger ting i leiligheten eller huset. For eksempel hvis han feilaktig blir lært opp til å være alene siden barndommen. Eller valpen/hunden ble påvirket av flytting eller eierskifte.
Hvordan løse problemet når en valp eller voksen hund tygger alt og ødelegger leiligheten? Meld deg på en konsultasjon med meg. Jeg skal hjelpe deg å forstå grunnen til at hunden din tygger alle tingene i leiligheten. Jeg vil også hjelpe deg med å løse dette problemet.
La oss diskutere hvordan vi skal håndtere dårlig oppførsel hjemme og på gaten.
Inngang:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kostnad for 30 minutters konsultasjon = 50 euro. Jeg kan gjennomføre konsultasjoner på russisk, engelsk, ukrainsk, spansk.

Valpen tygger alt hvordan man takler det, hunden ødelegger ting hvordan man takler det, valpen spiser sofaen hvordan man takler det, valpen spiser vegger hvordan man stopper det, konsultasjon om å oppdra en valp, valpen ødelegger ting hvordan takle det