Fata American Pitbull Terrier, ciocolată (maro).


De vanzare este o fata minunata American Pitbull Terrier, de culoare ciocolata (maro). Celebra veche canisa pit bull „Dognik Bulls”.
Numele cățelușului: Dognik Bulls California. Socializat, obișnuit cu tunderea unghiilor, curățarea urechilor și baie. Umblă pe stradă, nu se teme de nimic. Prietenos cu câini, oameni, copii. Creștet cu mâncare de clasă holistică (mâncare de cea mai înaltă calitate și cea mai scumpă disponibilă).
Născut din doi câini importați din America.


Tatăl: Millers Wild Storm. American pur. Născut în pepiniera Real Deal Chocolates (Florida, America). Campion al multor țări la competiții și expoziții sportive. Câine de top al rasei American Pit Bull Terrier. Nu are boli genetice de rasă (certificate personale pentru absența ataxiei cerebeloase, hiperuricozurie, atrofie retiniană de tip 2). Sanatoasa, vesela. Caracter ideal. Tată a câtorva sute de pitbull terrier. Unul dintre cei mai faimoși masculi vii din rasa American Pit Bull Terrier.
Mama: Hoffs Banshee. Adusă din America de Sud, canisa pitbull terrier „Dusheik”. Campion la expoziții. Un câine de familie excelent. Foarte pasionat si eficient. Nu are boli genetice ale rasei (există certificate personale).
Aceasta este ultima reproducere a lui Hoffs Banshee. Acesta este, de asemenea, ultimul cățeluș din acest așternut disponibil spre vânzare în primăvara anului 2024.
Dognik Bulls California este complet gata să meargă într-o casă nouă. A fost tratată pentru viermi de 4 ori. Complet vaccinat (două vaccinări complete și vaccinare antirabică). Pașaportul veterinar european este gata. Microcip și înregistrare în baza de date pentru animale de companie. Pedigree-ul ADBA (American Dog Breeders Association) este cea mai prestigioasă organizație canină pentru American Pitbull Terrier din lume. Fata noastră de ciocolată American Pit Bull Terrier se vinde numai cu contract de vânzare.
Pentru mai multe informații, scrieți-ne la creșă. Asigurați-vă că ne spuneți despre dvs. în primul mesaj. Livrăm în toată lumea (pitbulii noștri trăiesc pe mai multe continente, în 25 de țări).
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pretul catelusului este de 1700 euro. Vă rugăm, dacă doriți să cumpărați un pitbull femel de ciocolată Dognik Bulls California, vă rugăm să indicați acest lucru în primul mesaj. Oferim consultații gratuite pentru cățeii noștri pe tot parcursul vieții câinelui.
Cu stimă, șefa canisa americană de pit bull terrier „Dognik Bulls”, Veronika Voitovska. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale

Fată pitbull ciocolată, fată pitbull terrier ciocolată, fată pitbull maro, fată pitbull terrier maro, cumpără o fată pitbull terrier, cumpără femelă pitbull terrier.