Fødsel hos en hund på den 69. dag af graviditeten


Har din hund båret hvalpe i lang tid? Du tænker: «Måske er jeg allerede aktivt bekymret?» Mit navn er Veronika Voitovska. Jeg er læge, ekspert hundetræner, dyrepsykolog, dommer ved hundesportskonkurrencer, dommer ved hundeudstillinger. Jeg vil dele med dig min personlige erfaring med at føde en hund på den 69. dag af graviditeten.
Husk det vigtigste: Hvis din hund føder for første gang, og der er gået 65 dage siden den første parring, skal du allerede i gang med aktiv handling. Det er endnu bedre at overvåge hundens hele tilstand fra dag 63. Vær ikke opmærksom på artikler, hvor der står «ægløsning kunne have været senere», «befrugtning kunne være sket en uge senere end parring» (dette er nonsens og faktisk ikke sandt). Vi tæller altid fra første dag af første parring. Også selvom du lavede den sidste parring efter 5-6 dage.
Ved 63 dage er hvalpene ret store (hvis befrugtningen skete med det samme, og ikke 5 dage efter sidste parring, men ofte er det ikke tilfældet). Er der mange hvalpe inde i hunden, er der risiko for, at de begynder at klemme hinanden. Jeg mistede engang 5 hvalpe på denne måde. Dette var hundens første drægtighed hun viste ingen tegn på begyndelsen af ​​veer (der var ingen fødsler, sammentrækninger eller hurtig vejrtrækning). Jeg havde bare intuitivt mistanke om, at der var noget galt og gik til dyrlægeklinikken. Der lavede de en ultralyd og så, at hvalpenes hjerteslag var kritisk reduceret. Akut kejsersnit til en hund. Som følge heraf 8 hvalpe. Alle klemte hinanden, da de var meget tunge. Hver hvalp vejede 500-550 gram. Racen er American Bully af «standard» typen. Vi var i stand til at male og pumpe ud kun tre. Vi havde simpelthen ikke hænder nok til de andre fem. De malede og pumpede ud i to timer uden at stoppe. Vi brugte alle kendte metoder til genoplivning. Sammenfatningen af ​​historien er, at hunden bar hvalpe. Til den næste fødsel vidste vi allerede om denne hunds ejendommeligheder. Igen ingen veer, men den 63. dag gik vi til kejsersnit. Det resulterede i, at 8 sunde, stærke og store hvalpe blev født.
Denne gang var min hund drægtig i 68 dage. Dette er hendes sidste parring, hun er 7 år gammel. Race: Amerikansk Pit Bull Terrier. Jeg forstod, at jeg skulle være meget forsigtig. Hun fødte normalt 63-65 dage efter første parring. Maven så meget stor ud, og jeg havde en mistanke om, at der var for mange hvalpe, og at livmoderen var overspændt. Det er derfor, det ikke giver kommandoer til livmoderreceptorerne om at trække sig sammen, og veerne begynder ikke. Dette er en meget farlig situation for begyndere, de ved ikke om dette. Eller den anden mulighed, som også ofte forekommer under post-term graviditet hos hunde. Dette er en mulighed, når der kun er to eller tre hvalpe. Og gravide hunde går 68,69,70 dage af graviditeten. Disse sager er beskrevet i litteraturen og på fora. Jeg var klar til dette. Hver dag målte jeg hundens kropstemperatur tre gange og lyttede til hvalpenes hjerteslag med et telefondoskop. Og jeg indså, at vi om morgenen på den 69. dag af graviditeten skulle lave et kejsersnit.
Vi gik til kejsersnit om morgenen hundens 69. drægtighedsdag. Den enorme mave viste sig at være polyhydramnios. En masse væske hældte ud af livmoderen. Gennemsigtig, ikke grøn. Og tre hvalpe blev født. Så statistikker har bekræftet, at hunden under en lang drægtighed fra 68,69,70 dage ofte har to eller tre hvalpe i maven.
Hvis du har brug for rådgivning om tidspunktet for graviditeten, type fødsel, graviditetshåndtering og så videre. Skriv til mine angivne kontakter:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Konsultationer er betalt. Venlig hilsen Veronika Voitovska

Fødsel hos en hund på den 69. dag af drægtighed, fødsel hos en hund på den 68. dag af graviditeten, fødsel hos en hund på den 70. dag af graviditeten