Fokker american bully Nederland

Fokker american bully Nederland


Welkom bij de officiële Amerikaanse Bully kennel «Dognik Bulls». We zijn actief sinds 2011. Ik ben een officiële American Bully fokker, mijn naam is Veronika Voytovskaya.
Op dit moment zijn er pups in de kennel in het «standaard» type, kleur lila. 2 jongens en 4 meisjes te koop. De prijs van een American Bully pup uit deze dekking is 2000 euro. De pups zijn klaar om te gaan. Ze hebben ABKC (American Bully Kennel Club) documenten, een Europees veterinair paspoort met vaccinaties, een officieel geregistreerde microchip.
Onze puppy’s leven in een huis in het bos, ademen schone lucht in. Ze lopen dagelijks en verkeren in uitstekende gezondheid. Alle puppy’s hebben de eerste puppy-socialisatie voltooid.
Kweekkoppel 815 Bully Camp Noise (import uit USA) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Spanje).
De vader van puppy’s wordt genoemd in tentoonstellingen.
Elke pup heeft zijn eigen persoonlijkheid. Sommige zijn hoger, sommige zijn lager. Sommige zijn actiever, andere zijn kalm. Iemand speelt graag met speelgoed, iemand zit graag op de handen van mensen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over elke puppy en voor meer foto’s en video’s.
We laten American Bully-puppy’s graag live zien en leren u graag kennen. We bespreken alle zaken die u bezighouden bij het kopen van een puppy. Laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte bullebakpup voor uw gezin.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze kennel te komen, dan laten wij de pups via een videoverbinding zien en helpen wij u bij de keuze. Er wordt overal ter wereld bezorgd. Onze honden leven al in 20 landen van de wereld.
Foto’s van American Bully-puppy’s:


Schrijf met eventuele vragen. Fokker american bully Nederland:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls