Foto fra pocket bully

Foto fra pocket bully
American Bully i typen «Pocket» fra kennelen Dognik Bulls
Lila pocket bully billede


Blå trefarvet pocket bully foto


Chokoladepose pocket bully billede


Den amerikanske Bully kennel Dognik Bulls har nu hvalpe i typen «Pocket Bully» til salg.
Fra et ynglepar: 815 Bully Camp Noise (US import) x Dognik Bulls Lilibeth (Rusland import). Hvalpe er registreret i ABKC stambog (stamtavle), fuldt vaccineret, mikrochip, med europæisk veterinærpas. 2 piger til salg: blå og lilla.
Hvalpe er helt sunde, socialiserede, bor i skoven i en vuggestue, går meget, kommunikerer med mennesker og dyr. Fed, venlige, aktive amerikanske tyre i «pocket» typen.
Blue Pocket Bully-billede:


Lilac Pocket Bully-billede:


Hvis du ønsker at købe en American Bully-hvalp, så skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vi sælger kun stærke, sunde hvalpe fra de bedste amerikanske bøller. Vores hunde har ikke problemer med led, med hjerte, med nervesystemet. De deltager i udstillinger, svømmer i søer, floder, have. De løber med en cykel. De bor og leger med andre hunde i kennelen. De elsker mennesker, børn og selve livet! Din familie vil helt sikkert blive endnu gladere, når du køber en smuk raceren American Bully-hvalp. Du vil gå mere i den friske luft, styrke relationerne i familien, få en trofast og hengiven ven — en hund.
Vi inviterer dig til vores kennel, stift bekendtskab med voksne hunde og vælg en hvalp til dig selv. Lær den amerikanske bølles virkelige karakter at kende, se og rør ved dem live.
Fortæl os venligst om dig selv i den første besked:
Dit navn, alder, bopælsland/by. Har du nogle hunde og hvilken race. Har du børn og hvor mange. Bor du i lejlighed eller i hus? Hvad planlægger du at lave med din hund: kæledyr, udstillingshund, avlshund? Er nogle medlemmer af din familie allergiske over for hunde? Er alle pårørende klar til at købe en American Bully-hvalp? Vil du have en dreng eller en pige? Hvilken farve hvalp vil du have?
Hvis du ikke selv kan komme til at vælge og hente en bøllehvalp, hjælper vores kennel med levering. Vores hunde lever i 20 lande i verden, og der er ingen barrierer.
Med venlig hilsen lederen af ​​den american bully kennel, Veronika Voitovska.