Fotografija pocket american bully

Fotografija pocket bully
American Bully v tipu «Pocket» iz psarne Dognik Bulls
Lila pocket bully fotografija


Modra tribarvna pocket bully fotografija


Fotografija čokoladne pocket bully


American Bully psarna Dognik Bulls ima sedaj na prodaj mladičke tipa «Pocket Bully».
Od vzrejnega para: 815 Bully Camp Noise (uvoz iz ZDA) x Dognik Bulls Lilibeth (uvoz iz Rusije). Mladički so vpisani v rodovniško knjigo ABKC (rodovnik), v celoti cepljeni, mikročipirani, z evropskim veterinarskim potnim listom. Prodam 2 punčki: modro in lila.
Mladički so popolnoma zdravi, socializirani, živijo v gozdu v vrtcu, veliko hodijo, komunicirajo z ljudmi in živalmi. Drzni, prijazni, aktivni ameriški biki v «pocket» tipu.
Fotografija Blue Pocket Bully:


Fotografija Lilac Pocket Bully:


Če želite kupiti kužka American Bully, nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Prodajamo samo močne, zdrave mladičke najboljših ameriških Bullijev. Naši psi nimajo težav s sklepi, s srcem, z živčnim sistemom. Sodelujejo na razstavah, plavajo v jezerih, rekah, morjih. Tečejo s kolesom. Živijo in se igrajo z drugimi psi iz psarne. Radi imajo ljudi, otroke in življenje samo! Vaša družina bo zagotovo še bolj vesela nakupa čudovitega čistokrvnega kužka American Bully. Več boste hodili na svežem zraku, okrepili odnose v družini, dobili zvestega in predanega prijatelja — psa.
Vabimo vas v našo psarno, spoznajte odrasle pse in si izberite kužka zase. Spoznajte resnični značaj American Bully, oglejte si jih in se jih dotaknite v živo.
V prvem sporočilu nam povejte nekaj o sebi:
Vaše ime, starost, država/mesto bivanja. Ali imate kakšnega psa in katere pasme. Ali imate otroke in koliko. Ali živite v stanovanju ali v hiši? Kaj nameravate početi s svojim psom: hišnega ljubljenčka, razstavnega psa, psa za vzrejo? Je kdo od članov vaše družine alergičen na pse? Ali so vsi sorodniki pripravljeni kupiti kužka American Bully? Si želiš fantka ali punčko? Kakšno barvo kužka želite?
Če ne morete osebno priti izbrati in prevzeti kužka, vam bo naša psarna pomagala pri dostavi. Naši psi živijo v 20 državah sveta in ni nobenih ovir.
S spoštovanjem, vodja psarne American bully, Veronika Voitovska.