Fotografija pocket bully
American Bully u tipu «Pocket» iz uzgajivačnice Dognik Bulls
Lila džepna nasilnička fotografija


Plava trobojna fotografija pocket bully


Fotografija pocket bully čokoladnoj vrećici


American Bully uzgajivačnica Dognik Bulls sada ima štence u tipu «Pocket Bully» u prodaji.
Od rasplodnog para: 815 Bully Camp Noise (uvoz iz SAD) x Dognik Bulls Lilibeth (uvoz iz Rusije). Štenci su upisani u rodovnu knjigu ABKC (rodovnica), potpuno cijepljeni, mikročipirani, s europskom veterinarskom putovnicom. Prodajem 2 djevojke: plava i lila.
Štenci su potpuno zdravi, socijalizirani, žive u šumi u vrtiću, puno hodaju, komuniciraju s ljudima i životinjama. Odvažni, ljubazni, aktivni američki bikovi u «džepnom» tipu.
Fotografija Blue Pocket Bully:


Lilac Pocket Bully fotografija:


Ukoliko želite kupiti štene American Bully pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Prodajemo samo snažne, zdrave štence najboljih američkih nasilnika. Naši psi nemaju problema sa zglobovima, srcem, živčanim sustavom. Sudjeluju na izložbama, plivaju u jezerima, rijekama, morima. Trče s biciklom. Žive i igraju se s ostalim psima iz uzgajivačnice. Vole ljude, djecu i sam život! Vaša će obitelj svakako biti još sretnija kada kupite prekrasno čistokrvno štene American Bully. Više ćete hodati na svježem zraku, ojačati odnose u obitelji, steći vjernog i odanog prijatelja — psa.
Pozivamo vas u našu uzgajivačnicu, upoznajte se s odraslim psima i odaberite štene za sebe. Upoznajte pravi karakter američkog nasilnika, pogledajte ga i dotaknite uživo.
Molimo vas da nam u prvoj poruci kažete nešto o sebi:
Vaše ime, godine, država/grad stanovanja. Imate li psa i koje rase. Imate li djece i koliko. Živite li u stanu ili u kući? Što planirate raditi sa svojim psom: kućni ljubimac, izložbeni pas, rasplodni pas? Je li netko od članova vaše obitelji alergičan na pse? Jesu li svi rođaci spremni kupiti štene American Bully? Želiš li dječaka ili djevojčicu? Koje boje psića želiš?
Ukoliko ne možete osobno doći po štene nasilnika, naša uzgajivačnica će vam pomoći oko dostave. Naši psi žive u 20 zemalja svijeta i nema nikakvih prepreka.
S poštovanjem, voditeljica American bully uzgajivačnice, Veronika Voitovska.