Gdje kupiti štene American Bully?


Savršeni American Bully štenci. Mama: Dognik Bulls Soo-Ah. Tata: Chaw Li Iva San Attilus.
American Bully rasadnik “DOGNIK BULLS” otvara rezervacije za štenad za srpanj 2024. Okot štenaca očekujemo početkom srpnja 2024.
Apsolutno pošten i odgovoran uzgoj američkih nasilnika. U našem se vrtiću ne rađaju osobe s invaliditetom. Kod nas se američki nasilnici ne rađaju s gluhošću, albinosima, srčanim manama ili manama u razvoju. Svi naši American Bullie su živahni, veseli, aktivni psi. Pogodni kao kućni ljubimci. I također za izložbe i uzgoj. Štoviše, neki od naših američkih nasilnika “DOGNIK BULLS” sudjeluju u sportskim natjecanjima (povlačenje utega, penjanje na zid, skok u dalj, traka za trčanje, coursing, utrke) i pobjeđuju.
U svibnju 2024. rasadnik je proveo rasplod američkih nasilnika. Što to znači? Uzgajali smo našeg psa s mužjakom koji ne pripada našoj uzgajivačnici American Bully “DOGNIK BULLS”. Zašto smo to učinili? Dodati nove, izvrsne krvne linije našem uzgoju. Izabrali smo dobrog uvoznog mužjaka po imenu Chaw Li Iva San Attilus. Doveden je iz ruskog rasadnika. Ima naslove: prvak Latvije, veliki prvak Bjelorusije, pobjednik “Bully Show-2023”! Testirano na potpuno odsustvo genetskih bolesti. Osobno sam ga testirao i ja, iskusni uzgajivač američkih bulija, za psihičko stanje. Ima jako dobru psihu i socijalizaciju. Vrlo dobro se ponaša prema svim ljudima i djeci. Ostaje miran u gomili pasa i ne pokazuje znakove agresije ili nelagode. Također sam ga osobno dotaknuo i osjetio. Snažan je, mišićav, dobrih pokreta. Nema hromosti, nema ukočenosti u zglobovima. Izvrstan predstavnik pasmine American Bully.


Buduća majka legla rođena je u našoj uzgajivačnici, od naših uvezenih pasa. Njen otac nam je doveden iz Amerike 2016. godine. I on je tako izvrstan otac američkih nasilnika da ga i danas koristimo za rasplod. Majku smo doveli iz Rusije. Od nje smo dobili dva legla prekrasnih i ljubaznih American Bulliea.


Dakle, ako tražite gdje kupiti štene American Bully, pišite nam. Očekujemo lila, lila tricolor, blue, light blue tricolor štence. Možda će štenci imati ekskluzivne svijetle oči poput njihove majke.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Svi štenci će biti očišćeni od glista, cijepljeni, s europskom veterinarskom putovnicom, s ABKC rodovnicom, s ugovorom o kupoprodaji čistokrvnog šteneta. Bonus od uzgajivačnice: individualne upute o odgoju američkog bully šteneta iz “DOGNIK BULLS”.
Cijena štenaca iz ovog VANJSKOG parenja je 3000 eura. Akontacija za rezervaciju — 500 eura (uključena u ukupnu cijenu šteneta). Ako ste spremni govoriti o sebi i svojoj obitelji, svojim iskustvima i željama o psu, pišite. Razgovarat ćemo. Ako ne znate tko vam više odgovara — dječak ili djevojčica American Bully, pišite i meni. Reći ću vam na temelju svog iskustva i situacije u vašoj obitelji.
Važno: i nakon prodaje šteneta American Bully ostajemo u kontaktu s vlasnicima. I po potrebi pružamo konzultacije.
Što učiniti ako želite kupiti štene American Bully iz uzgajivačnice DOGNIK BULLS, a živite daleko i ne možete osobno doći po štene? Imamo dostavu štenaca. U svakom slučaju razgovaramo pojedinačno. Naši američki nasilnici već žive u 26 zemalja. Imamo veliko iskustvo u pojedinačnoj i kolektivnoj isporuci štenaca.
Srdačan pozdrav, Veronika Voitovska. Vlasnik američkog rasadnika bully “DOGNIK BULLS”. Liječnik. Stručni voditelj pasa. Psiholog za životinje.

Gdje kupiti štene American Bully, American Bully štenci, American Bully 2024