Gdje kupiti zdrav American Bully

Imamo štence na prodaju u našoj uzgajivačnici!
American Bully Kennel “DOGNIK BULLS” nudi zdrave i snažne štence na prodaju. Roditelji su uvezeni iz Rusije. Ovo je mami drugo leglo štenaca, a tati drugo leglo štenaca. Roditelji su mladi, aktivni, zdravi i pregledani. Uz osobne zdravstvene potvrde.
American Bully Uzgajivačnica «DOGNIK BULLS» prodaje štence provjerenih roditelja. To znači da su roditelji certificirani da nemaju genetske bolesti povezane s pasminom American Bully. Veliku pozornost posvećujemo i funkcionalnosti American Bulliesa. Želimo da naši psići dožive starost. Zato uzgajamo American Bullie s dobrim nosnicama i njuškama umjerene dužine. Ako ste već tražili američke nasilnike (štence ili viđene odrasle pse), možda ste primijetili da mnogi imaju uske nosnice. I također izuzetno kratke njuške. To znatno otežava život američkim nasilnicima. Teže im je disati, trčati i skakati. Vrlo loše podnose vrućinu te su sklonije pregrijavanju, toplinskom udaru i iznenadnom zastoju srca. Stoga u našem rasadniku American Bully “DOGNIK BULLS” biramo roditelje bez ovih nedostataka. Također ne uzgajamo ekstremne tipove pasa — vrlo niske, vrlo široke, s okrenutim prednjim nogama i laktovima. Takvi američki nasilnici su invalidi od rođenja. Doista, postoje američki uzgajivači Bully koji uzgajaju takve pse i prodaju ih. Nije ih briga što njihov psić neće živjeti više od tri godine. Nama (meni i mužu) je bitno da naši psi žive što duže. Volimo ih i brinemo o njihovom zdravlju. I sam sam ljudski liječnik. A jako mi je važno zdravlje ljudi i životinja.
Stoga u našoj uzgajivačnici možete kupiti samo zdravo štene American Bully. Imamo i dodatne usluge. Prije nego štene stigne u vaš dom, možete naručiti potpuni pregled. To uključuje ehokardiografiju srca, opće i biokemijske krvne pretrage. Ovo će potvrditi da je vaše štene American Bully zdravo. Trenutno (za 2024.) ova usluga kod naših veterinara košta 500 eura. Napominjemo da kardiovaskularne preglede obavljamo kod najboljeg doktora u zemlji. Ulaz za njega je velik. Stoga odmah prilikom rezervacije šteneta upozorite na potrebu dodatnih pregleda. Uvijek je teže doći do najboljih doktora nego do običnih doktora.
No čak i ako ne želite dodatne preglede, mi svejedno pregledavamo sve American Bully štence kod veterinara. Prije odlaska u nove domove, svi naši štenci su dodatno pregledani od strane veterinara. I dobivaju novi upis u europsku veterinarsku putovnicu o pregledu i zdravstvenom stanju.

Svi naši zdravi American Bully štenci idu u nove obitelji očišćeni od glista, cijepljeni, s veterinarskom putovnicom, s registriranim mikročipom i s ABKC rodovnicom. ABKC rodovnica je najpouzdanija registracija čistokrvnih američkih nasilnika na svijetu.

Rasadnik sada ima zdrave American Bully štence na prodaju. Cijena 3000 eura. Ako tražite gdje kupiti zdravo štene American Bully, pišite nam:

E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Naši zdravi američki nasilnici žive u 25 zemalja diljem svijeta. Stoga ćemo Vam isporučiti štene čak i ako živite jako daleko od naše uzgajivačnice.

Srdačan pozdrav, Veronika Voitovska. Vlasnik rasadnika DOGNIK BULLS za zdrave američke bully. Liječnik. Stručni voditelj pasa. Psiholog za životinje

Gdje kupiti zdravog American Bullyja, zdrave American Bully štence, American Bully štence uzgajivačnice