Gewicht trekken pitbull Nederland

Gewichtstrekken is een soort sportwedstrijd waarbij honden een grote last over een korte afstand slepen. Meestal is de afstand 5 meter. Honden tonen hun kracht, uithoudingsvermogen, gezondheid. Alleen gezonde honden ouder dan 1 jaar mogen deelnemen.

Bovenal zijn het onder de deelnemers aan gewichtstrekwedstrijden pitbulls. Pitbull en gewicht trekken is iets sterks, krachtigs en spectaculairs. Pitbulls tonen de hoogste kansen in wedstrijden voor het trekken van gewicht. De verhouding van het gewicht van de pitbull tot de grootte van de lading bereikt meer dan 100 keer.

De American Pit Bull Terrier is een ongelooflijk hondenras. Ze zijn in staat tot wat elke andere hond is. Maar tegelijkertijd is hun gezondheid veel beter. Hun contact met de eigenaar is veel sterker. Jaarlijks worden in Nederland gewichtstrekwedstrijden gehouden.

Afgestudeerden van de Amerikaanse pitbullterrier kennel «Dognik Bulls» in Nederland doen constant mee en winnen, nemen prijzen. Op de foto zie je pitbulls in gewicht trekken in Nederland. Op de foto alleen honden van de Dognik Bulls kennel.

Als je je pitbull serieus wilt trekken, laat hem dan eerst volledig onderzoeken door een dierenarts. Besteed speciale aandacht aan het bewegingsapparaat en het cardiovasculaire systeem van uw pitbull.

Als u op zoek bent naar waar u een pitbullpuppy in Nederland kunt kopen en van plan bent uw pitbull in de toekomst aan weightpulling te doen (pitbull weightpulling Nederland), neem dan contact op met onze kennel. We zullen u helpen bij het kiezen van de beste puppy voor het kweken van een toekomstige kampioen in gewichttrekken.

Instagram kennel gewicht trekken pitbull Nederland — dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com