Grå pitbull, blå pitbull köp en valp

Grå pitbull, blå pitbull köp en valp
Vi hjälper dig att köpa en grå/blå pitbullvalp.
Den grå eller «blå» färgen på American Pit Bull Terrier är utspädd (försvagad) från den svarta färgen. Sådana pitbullterrier föds verkligen i vissa kullar. Men det är svårt för en framtida ägare att hitta en sådan renrasig, utan en inblandning av en amerikansk Staffordshire Terrier eller en American Bully.
Om du är redo att köpa en grå pitbull/blå pitbullvalp kan vår Dognik Bulls kennel hjälpa dig.
Priset på en grå pitbullvalp börjar från 1500 euro och uppåt. För dessa pengar köper du en frisk, stark, exakt renrasig blå/grå pitbull. Med en komplett stamtavla som kan spåras århundraden tillbaka. Med undersökningar från föräldrar.
Ett exempel på en vuxen grå/blå pitbull.
Grå pitbull vid namn Hedgehog, Dognik Bulls kennel (arbetsuppfödning av amerikanska pitbullterrier, helt pålitlig härstamning):


Karaktären hos en grå pitbull/blå pitbull skiljer sig inte från andra färgade pitbullterrier. De är samma aktiva, spelande hundar som älskar sin familj.
Var beredd att vänta på din grå pitbull. De föds inte i varje kull. Du måste bestämma dig för om du vill ha en pojke eller en tjej, berätta om dig själv och dina planer med en hund. Gör en insättning för en valp och vänta på en lämplig valp. Om vi ​​inte har en grå pitbullvalp kommer vi att erbjuda dig en grå valp från våra vänner från andra kennlar.
Lämna dina ansökningar om en grå/blå pitbullvalp här:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls