Greutatea pitbull trage Romania

Greutatea pitbull trage Romania

Tragerea cu greutăți este un tip de competiție sportivă în care câinii trage o sarcină mare pe o distanță scurtă. De obicei, distanța este de 5 metri. Câinii își arată puterea, rezistența, sănătatea. Numai câinii sănătoși cu vârsta peste 1 an au voie să concureze.

Cel mai mult, printre participanții la competițiile de tragere cu greutăți se numără pitbullii. Pitbull și tragerea cu greutăți este ceva puternic, puternic și spectaculos. Pitbulls prezintă cele mai mari cote în competițiile de tragere în greutate. Raportul dintre greutatea pitbullului și dimensiunea încărcăturii ajunge la mai mult de 100 de ori.

American Pit Bull Terrier este o rasă de câini incredibilă. Sunt capabili de ceea ce este orice alt câine. Dar, în același timp, sănătatea lor este mult mai bună. Contactul lor cu proprietarul este mult mai puternic.

În România se desfășoară anual concursuri de tragere cu greutăți. Absolvenții canisa american pit bull terrier „Dognik Bulls” România participă constant și câștigă, primesc premii.

În fotografie vezi pitbulls în tragerea de greutate românească. În fotografie doar câini de la canisa Dognik Bulls.

Dacă doriți să vă trageți serios în greutate pitbull, faceți-l mai întâi examinat complet de un medic veterinar. Acordați o atenție deosebită sistemului musculo-scheletic și sistemului cardiovascular al pitbullului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea de unde să cumpărați un cățeluș pit bull în România, dacă intenționați ca pitbull dvs. să fie angajat în tragerea cu greutăți în viitor (pit bull weight pulling România), atunci contactați canisa noastră. Vă vom ajuta să alegeți cel mai bun cățel pentru creșterea unui viitor campion la tragere cu greutăți.

Instagram canisa greutate tragere pit bull Romania— dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com