Grijze pitbull, blauwe pitbull koop een puppy
Wij helpen u bij het kopen van een grijs/blauwe pitbull pup.
De grijze of «blauwe» kleur van de American Pit Bull Terrier is verdund (verzwakt) van de zwarte kleur. In sommige nesten worden inderdaad zulke pitbull terriers geboren. Maar het is moeilijk voor een toekomstige eigenaar om zo’n raszuivere te vinden, zonder een vermenging van een American Staffordshire Terrier of een American Bully.
Als u klaar bent om een ​​grijze pitbull/blauwe pitbull pup te kopen, kan onze Dognik Bulls kennel u helpen.
De prijs van een grijze pitbull pup begint vanaf 1500 euro. Voor dit geld koop je een gezonde, sterke, exact raszuivere blauw/grijze pitbull. Met een complete stamboom die eeuwen terug te voeren is. Met onderzoeken van ouders.
Een voorbeeld van een volwassen grijs/blauwe pitbull.
Grijze pitbull genaamd Hedgehog, Dognik Bulls kennel (werkende fokkerij van Amerikaanse pitbull terriers, volledig betrouwbare stamboom):


Het karakter van een grijze pitbull/blauwe pitbull verschilt niet van andere gekleurde pitbullterriërs. Het zijn dezelfde actieve, gokhonden die van hun gezin houden.
Wees bereid om te wachten op je grijze pitbull. Ze worden niet in elk nest geboren. U moet beslissen of u een jongen of een meisje wilt, vertel ons over uzelf en uw plannen met een hond. Doe een aanbetaling voor een puppy en wacht op een geschikte puppy. Indien wij geen grijze pitbull pup hebben, bieden wij u een grijze pup aan van onze vrienden uit andere kennels.
Laat hier uw aanmeldingen voor een grijs/blauwe pitbull pup achter:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls