Harmaa pitbull, sininen pitbull osta pentu
Autamme sinua ostamaan harmaan/sinisen pitbull-pennun.
American Pit Bull Terrierin harmaa tai «sininen» väri on laimennettu (heikentynyt) mustasta väristä. Tällaisia ​​pitbullterriereitä todellakin syntyy joissakin pentueissa. Mutta tulevan omistajan on vaikea löytää tällaista puhdasrotuista, ilman sekoitusta amerikanstaffordshiren terrieriä tai amerikkalaista kiusaajaa.
Jos olet valmis ostamaan harmaan pitbullin/blue pit bull -pennun, Dognik Bulls -kennelimme voi auttaa sinua.
Harmaan pitbullin pennun hinta alkaa 1500 eurosta ylöspäin. Tällä rahalla ostat terveen, vahvan, täsmälleen puhdasrotuisen sinisen/harmaan pitbullin. Täydellisellä sukutaululla, joka voidaan jäljittää vuosisatoja taaksepäin. Vanhempien tutkimuksilla.
Esimerkki aikuisesta harmaa-sinisestä pitbullista.
Harmaa pitbull nimeltä Hedgehog, Dognik Bulls -kennel (amerikkalaisten pitbullterrierien työkasvatus, täysin luotettava sukutaulu):


Harmaan pitbullin/sinisen pitbullin luonne ei eroa muista värillisistä pitbullterriereistä. He ovat samoja aktiivisia, uhkapelaavia koiria, jotka rakastavat perhettään.
Ole valmis odottamaan harmaata pitbulliasi. Niitä ei synny joka pentueessa. Sinun tulee päättää haluatko pojan vai tytön, kerro itsestäsi ja suunnitelmistasi koiran kanssa. Tee talletus pennulle ja odota sopivaa pentua. Jos meillä ei ole harmaata pitbull-pentua, tarjoamme sinulle harmaan pennun ystäviltämme muista kenneleistä.
Jätä hakemuksesi harmaa/sininen pitbull-pentu tähän:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166