Helsingin parhaat pitbullit


Tervetuloa Dognik Bulls pitbull -kenneliin. Vuodesta 2011 lähtien olemme työskennelleet amerikkalaisten pitbullterrierien kanssa ja kasvattaneet amerikkalaislinjojen puhdasrotuisia pitbulleja.
Taimitarhan päävarasto tuotiin Keski- ja Etelä-Amerikasta. Toimme silloin tällöin koiria Euroopasta ja Venäjältä. Helsingin parhaiden pitbullien kennelissämme on seuraavat verilinjat: OFRN (Old Family Red Nose — Amerikka), Red Alert (Amerikka), Jumbo (Jugoslavia), DDWW (old blood, Ukraina).
On ehdottomasti parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa. Katso pitbullejamme. Kuinka harmonisia ja oikeasuhteisia he ovat, suurilla kauniilla päillä. Lihaksikas, intohimoinen, sitkeä:

Helsingin pitbull-kennelin ”Dognik Bulls” pääsuunta on vanhimman mahdollisen amerikkalaisen veren säilyttäminen. Tätä varten teet ajoittain parituksia kennelimme ulkopuolella (matkaparittelut 2000-3000 km päässä) koirien veren laimentamiseksi muilla amerikkalaisverillä. Rakastamme, arvostamme ja kunnioitamme todella puolalaisen taimitarhan Maximus kennelin työtä. Toistuvasti lisääntyimme tuon kennelin urosten kanssa. Olimme todella iloisia siitä, kuinka koiriemme verilinjat yhdistyivät tuon kennelin koirien linjoihin.
Amerikkalaiset pitbullinterrieremme ovat monien maiden mestareita näyttelyissä (esim. Italia, Iso-Britannia, Saksa, Latvia, Liettua, Viro, Valko-Venäjä, Ukraina, Venäjä ja niin edelleen). Urheilukilpailujen voittajat monissa maissa, joskus osallistujamäärä nousi 100 osallistujaan yhdessä kilpailussa! Muuten, meillä ei ole vain henkilökohtaisia ​​päiväkodista valmistuneita upeita tuloksia urheilussa. Esimerkiksi pitbullidemme seinähyppy 380 cm. Pituushyppy 580 cm. Tukematon korkeushyppy 215 cm. Mutta kasvattamme tyttömme säännöllisiksi voittajiksi suurissa urheilukilpailuissa ympäri maailmaa. Esimerkiksi viimeinen astutus kennelissämme oli uroksen kanssa nimeltä KMK Rocky Balboa Aventador. Hänestä tuli Venäjällä 5 kertaa peräkkäin yhden vuoden aikana pidetty pitbullien ja esikuntien urheilukilpailujen ehdoton voittaja. Yhteensä hän voitti 22 palkintoa sinä vuonna. Tietenkin hän voitti seuraavina vuosina. Ja hän jätti erittäin suuren jäljen amerikkalaisten pitbullterrierien urheiluuraan.
Kaikkien koirien terveys on tutkittu ja sallimme vain terveiden, todistetusti koettujen pitbullien lisääntymisen.
Jos olet kiinnostunut ostamaan Helsingin parhaan pitbullin, kirjoita meille. Kerro itsestäsi ensimmäisessä viestissä, tämä on pakollinen kohde.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jos et asu Helsingissä, vaan missä tahansa muussa kaupungissa tai maassa, autamme sinua toimittamaan sinulle parhaan pitbull-pennun. Taimitarhamme pitbullit elävät jo 25 maassa ympäri maailmaa.
Kaikki pennut lähtevät päiväkodista eurooppalaisilla rokotteilla rokotettuina, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, ADBA-sukutaululla, rekisteröidyllä mikrosirulla, osto-myyntisopimuksella. Päiväkodissa on tällä hetkellä myynnissä useita poikia ja tyttöjä.

Helsingin parhaat pitbullit. Pitbulls Helsinki 2024