Hoe gevaarlijk zijn Amerikaanse Pitbull Terriers?


Echte ervaring van de eigenaar van een Amerikaanse pitbull terrier kennel sinds 2011.
De belangrijkste punten waarom Amerikaanse pitbullterriërs als gevaarlijk worden beschouwd. Naar verluidt vallen ze vaak mensen aan. Vermoedelijk kunnen ze niet in gezinnen met kinderen leven. Ze zijn ook geen vrienden met andere honden.
En nu in detail met voorbeelden voor elk punt. Over de aanval van pitbullterriërs op mensen. Aanvankelijk werd het ras gefokt om te vechten. Dat wil zeggen, pitbulls vochten met pitbulls. En agressie jegens een persoon (elke uiting van agressie) was ruimen. Want als de honden vochten, moesten ze zonder halsband zijn. En de persoon moest ze, indien nodig, van elkaar af kunnen trekken. Honden die in de opwinding van een gevecht hun aandacht op een persoon konden richten, waren al geruimd. Dat wil zeggen, de hele geschiedenis van het Amerikaanse Pitbull Terrier-ras is gebaseerd op het verbod op agressie jegens mensen. Op dit moment heb ik 10 Amerikaanse pitbull terriers van verschillende bloedlijnen in mijn kennel. Geen van deze honden zou er zelfs maar aan denken mij aan te vallen of problemen met mij te krijgen. Van deze honden heb ik drie reuen. Ze behandelen vreemden op straat heel goed. Indien nodig kan een pitbull, zoals elke hond, worden getraind om te bewaken. Maar van nature hebben ze geen beschermende eigenschappen. In tegenstelling tot hondenrassen als Dobermans, Duitse herders, Mechelaar, Rottweilers. Deze honden zijn gefokt met het vermogen om in conflict te komen met mensen. Hun genetische programma bevat werkfuncties. En werk voor hen is zekerheid. Het impliceert in eerste instantie de mogelijkheid van een conflict met een persoon. Daarom bijten deze hondenrassen mensen en ervaren ze geen ongemak. Het zit tenslotte in hun bloed.
Volgens mijn onderzoek waren alle bekende gevallen waarin ‘een pitbull iemand beet’ niet waar. Omdat dit geen raszuivere Amerikaanse pitbullterriërs waren. Dat wil zeggen honden met een volledige en betrouwbare stamboom (ADBA of UKC). Natuurlijk heb ik gehoord over gevallen van slechte (lage kwaliteit) fok van Amerikaanse pitbulls. Waar ze twee pitbulls met een slechte geestelijke gezondheid fokten. Dergelijke honden kunnen onverwachte reacties op elke actie geven. Daarom is het zo belangrijk om een ​​Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy bij een gerenommeerde kennel te kopen. Bijvoorbeeld in onze pitbullkennel “DOGNIK BULLS”.
Verder. Ik heb een onderzoek uitgevoerd om in te schatten hoe vaak pitbullterriërs in Europa voorkomen. Dat wil zeggen, hoeveel meer of minder zijn er dan de Labradors, Dobermanns, Rottweilers en Herders die mensen bijten. Statistieken: pitbulls zijn toegestaan ​​in Finland, Letland, Estland, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Zweden, Tsjechië, Ierland, Italië, Slovenië. Pitbullterriërs kunnen leven, maar met aanvullende toestemmingen van de eigenaren (dat wil zeggen: overweeg wanneer u de staat extra geld betaalt en ook betaalt voor de civiele verzekering): in Zwitserland, Spanje, Litouwen. Pitbulls zijn volledig verboden in Frankrijk (hoewel er in werkelijkheid veel van zijn, zelfs raszuivere exemplaren), Groot-Brittannië (in werkelijkheid kopen de Britten elke maand veel pitbulls uit Oost-Europese landen), Kroatië en Duitsland. Dat wil zeggen dat er in de helft van de Europese landen een verbod of beperkingen gelden op het bezit van een pitbullterriërhond. Dus, wat zouden de echte statistieken kunnen zijn? Geen. Niet verboden Rottweilers, Dobermans en Duitse herders bijten mensen. Maar omdat ze hier per ras recht op hebben, zijn de autoriteiten van verschillende landen inactief. Ze besloten 40 jaar geleden dat ze pitbullterriërs overal zouden verbieden. Dat is hoe ze het doen. Hoewel dit absoluut oneerlijk is tegenover echt raszuivere pitbullterriërs.
Over het leven van Amerikaanse pitbullterriërs en kinderen. Pitbulls doen het zelfs uitstekend met kinderen. Net als elk ander hondenras. Bedenk dat een pitbull gewoon een actieve, energieke hond is, die van lange wandelingen en zijn gezin houdt. Dit is geen monster dat geboren wordt en in de maag van een passerend kind wil bijten. Een pitbull wil, net als iedere andere hond, liefde, aandacht, lekker en gezond eten.
Onze Amerikaanse pitbull terriers van de DOGNIK BULLS kennel leven goed samen met onze dochter. Ze is 1 jaar oud. Ze gaan ook elke dag wandelen met de kinderen van onze buren. En bij sommige buren zijn er zes van deze kinderen en bij andere buren twee. Denk je dat iemand zou toestaan ​​dat kinderen contact hebben met een stel Amerikaanse pitbullterriërs als ze ontoereikend zijn? Hier is het echte leven met pitbulls. Ze zijn niet gevaarlijk als ze geboren zijn uit goede ouders en opgevoed zijn door geestelijk gezonde mensen.
Ik zal je een heel droevig verhaal vertellen. Ooit kocht een man uit Estland een puppy van mij. Het gezin heeft drie kinderen. De puppy heeft precies twee weken bij hen gewoond. Toen belde hij en zei dat hij bang was dat de pitbull binnen een jaar al zijn kinderen zou bijten.
Ik, als goede fokker, zei hem dat hij de pup terug moest brengen. Gedurende deze twee weken stuurde de vrouw van deze man foto’s van de puppy met de kinderen en alles was in orde.
Deze clown brengt me een hond. En de puppy drukt zich gewoon in de grond. Het is duidelijk dat ze geslagen is. Waarom kun je een kleine puppy van vier maanden verslaan? Absoluut ontoereikende koper. Ik heb de psyche van deze pitbull verschillende keren hersteld

slechts maanden. Ze was bang toen er een hand naast haar werd opgestoken. Dat wil zeggen, deze man sloeg haar de hele tijd dat ze bij hen woonde. Waarvoor? Wat bracht een man van meer dan 100 kg ertoe een puppy te slaan? Het is heel gemakkelijk om de psyche van een puppy te doorbreken. Zelfs als het een goed gefokte pitbullterriër is. Puppy’s nemen alles op uit hun omgeving.
Toen we de puppy terugnamen (onze buren met kinderen waren mee), gingen we naar de buren om kebab te bakken. De puppy was geweldig bij ons, communiceerde met de kinderen en toonde absoluut geen agressie. Ik was gewoon bang.
Uiteindelijk hebben we deze pup in onze kennel gelaten. Ik vond haar echt leuk. Een maand nadat het aan ons werd teruggegeven, hebben we al aan twee tentoonstellingen deelgenomen. Deskundigen merkten in de beschrijving op dat de pup gespannen is en meer contact met mensen nodig heeft. Maar ik had geen zin om uit te leggen dat dit het contact is met de mensen die we zoeken op de beurs. Tijd doorbrengen voor een kleine pitbull met mij. Haar geloof teruggeven aan mensen. Nog een maand later, met een enorme ervaring, heb ik haar psyche bijna volledig hersteld. En we bezochten opnieuw twee tentoonstellingen. Deze keer prezen alle experts de prachtige kleine pitbull.
Op dit moment is er een jaar verstreken sinds dit verhaal. Deze pup werd een prachtige Amerikaanse Pitbull Terriër. Ze is bevriend met honden, mensen, kinderen. Hij houdt van hardlopen op een loopband, wandelen in het bos en tentoonstellingen bezoeken. Hij likt onze dochter en slaapt met zijn buik omhoog. Ze is helemaal blij en ontspannen.
Dus ik zal je dit vertellen. Mensen maken honden gevaarlijk. Goede Amerikaanse Pit Bull Terriers zijn zelf niet gevaarlijk. Ze zijn vriendelijk en vrolijk. Ze houden van het leven en genieten van elke minuut.
Amerikaanse Pit Bull Terriers kunnen samenleven met andere honden. Je moet de juiste foklijnen kiezen. Onze pitbulls leven en zijn vrienden met elkaar.
Als je echt een Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy wilt kopen. Maar je twijfelt of pitbulls gevaarlijk zijn. Schrijf ons bij de pitbullkennel “DOGNIK BULLS”. Wij bespreken uw specifieke situatie en bepalen of u echt zo’n actieve hond als een pitbull nodig heeft.
Van mijn kant garandeer ik dat alle Amerikaanse pitbullterriërs Dognik Bulls een stabiele psyche hebben en niet gevaarlijk zijn.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Alle pitbull terrier-pups in onze kennel zijn ontwormd, gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, met een ADBA-stamboom, met een geregistreerde microchip, met een contract. Prijs van een pitbullterriërpuppy Dognik Bulls: 2000-2500 euro (2200-2700 dollar). Onze Amerikaanse Pitbull Terriers leven in 26 landen over de hele wereld. Onze kwekerij is al jaren bekend en vertrouwd.
Momenteel heeft de kennel één pitbullterriërpuppy te koop. Ook verwachten wij de geboorte van pups van drie verschillende ouders:

Een pitbull beet een persoon, pitbull terrier puppy te koop, hoe gevaarlijk zijn Amerikaanse pitbull terriers