Hol lehet American Bully kiskutyát venni?


Tökéletes American Bully kölykök. Anya: Dognik Bulls Soo-Ah. Apa: Chaw Li Iva San Attilus.
A „DOGNIK BULLS” amerikai Bully óvoda 2024 júliusára nyitja meg a kölyökkutyák foglalását. A kiskutyák születését 2024 júliusának elején várjuk.
Teljesen őszinte és felelősségteljes amerikai zsarnok tenyésztés. Bölcsődénkben fogyatékkal élők nem születnek. Hazánkban az amerikai zsarnok nem süketséggel, albínóval, szívhibával vagy fejlődési rendellenességgel születik. Minden amerikai bulliánk élénk, vidám, aktív kutya. Háziállatnak alkalmas. És kiállításokra és tenyésztésre is. Sőt, néhány amerikai zaklatónk, „DOGNIK BULLS” sportversenyeken vesz részt (súlyhúzás, falmászás, távolugrás, futópad, coursing, versenyzés) és nyer.
2024 májusában az óvoda végrehajtotta az amerikai zaklatók tenyésztését. Mit is jelent ez? Kutyánkat olyan kannak tenyésztettük, aki nem tartozik a DOGNIK BULLS amerikai Bully kennelünkhöz. Miért tettük ezt? Hogy új, kiváló vérvonalakat adjunk tenyésztésünkhöz. Egy jó importhímet választottunk, Chaw Li Iva San Attilus néven. Egy orosz óvodából hozták. Címei vannak: Lettország bajnoka, Fehéroroszország nagybajnoka, a „Bully Show-2023” győztese! Genetikai betegségek teljes hiányára tesztelték. Én, egy tapasztalt amerikai Bully tenyésztő, személyesen is teszteltem a mentális állapotát. Nagyon jó pszichéje és szocializációja van. Nagyon jól bánik minden emberrel és gyermekkel. Nyugodt marad a kutyák tömegében, és nem mutatja az agresszió vagy kényelmetlenség jeleit. Én is személyesen érintettem és éreztem. Erős, izmos, jó mozgású. Nincs sántaság, nincs merevség az ízületekben. Az American Bully fajta kiváló képviselője.


Az alom leendő anyukája kennelünkben született, import kutyáink közül. Apját 2016-ban hozták hozzánk Amerikából. És olyan kiváló apja az American Bullies-nak, hogy még ma is használjuk tenyésztésre. Az anyát Oroszországból hoztuk. Tőle két almot kaptunk gyönyörű és kedves American Bullies-t.


Tehát, ha azt keresi, hol vásárolhat egy American Bully kiskutyát, írjon nekünk. Orgona, lila trikolór, kék, világoskék trikolór kutyusokat várunk. Talán a kölyköknek exkluzív világos szeme lesz, mint az anyjuk.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Minden kiskutya féregtelenített, oltott, európai állatorvosi útlevéllel, ABKC törzskönyvvel, fajtatiszta kölyökkutya adásvételi szerződéssel. Bónusz a kenneltől: egyéni utasítások a „DOGNIK BULLS” amerikai bully kölyökkutya neveléséhez.
A KÜLTÉRI párzásból származó kölykök ára 3000 euró. Foglalási előleg — 500 euró (a kiskutya teljes árában benne van). Ha készen áll arra, hogy beszéljen magáról és családjáról, tapasztalatairól és kívánságairól a kutyával kapcsolatban, írjon. Majd megbeszéljük. Ha nem tudod, ki a megfelelőbb — egy fiú vagy egy lány American Bully, írj nekem is. Tapasztalataim és a családod helyzete alapján elmondom.
Fontos: egy American Bully kiskutya eladása után is továbbra is tartjuk a kapcsolatot a gazdikkal. És szükség esetén tanácsot adunk.
Mi a teendő, ha egy American Bully kölyökkutyát szeretne vásárolni a DOGNIK BULLS kennelből, de távol lakik, és nem tud személyesen átvenni a kutyát? Kutyák kiszállítását vállaljuk. Minden esetben külön megbeszéljük. Amerikai zaklatóink már 26 országban élnek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a kiskutyák egyéni és csoportos szállításában.
Üdvözlettel: Voitovska Veronika. A „DOGNIK BULLS” amerikai zaklató óvoda tulajdonosa. Orvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

Hol vásárolhat American Bully kiskutyát, American Bully kölyökkutyát, American Bullies 2024-et