Hol vásárolhat egészséges American Bullyt

Kennelünkben eladó kiskutyák vannak!
Az amerikai Bully Kennel „DOGNIK BULLS” egészséges és erős kölyökkutyákat kínál eladásra. A szülőket Oroszországból importálják. Ez anyának a második kölyökkutyus alma, apának pedig a második alma. A szülők fiatalok, aktívak, egészségesek, kivizsgáltak. Személyes egészségügyi bizonyítvánnyal.
Az American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» tesztelt szülőktől származó kölyköket árul. Ez azt jelenti, hogy a szülők mentesek az American Bully fajtához kapcsolódó genetikai betegségektől. Nagy figyelmet fordítunk az American Bullies funkcionalitására is. Szeretnénk, ha kölyökkutyáink idős korig élnének. Ezért tenyésztjük jó orrlyukakkal és közepes hosszúságú pofakkal rendelkező amerikai zsarukat. Ha már keresett amerikai zaklatókat (kölykök vagy felnőtt kutyák), akkor észrevehette, hogy sokuknak szűk az orrlyukai. És rendkívül rövid szájkosár is. Ez sokkal megnehezíti az amerikai Bullies életét. Nehezebb lélegezni, futni és ugrani. Nagyon rosszul tűrik a meleget, hajlamosabbak a túlmelegedésre, a hőgutára és a hirtelen szívleállásra. Ezért a „DOGNIK BULLS” American Bully óvodánkban olyan szülőket választunk ki, akik nem rendelkeznek e hiányosságokkal. Szintén nem tenyésztünk extrém típusú kutyákat — nagyon alacsony, nagyon széles, kihajtott mellső lábakkal és könyökökkel. Az ilyen amerikai zaklatók születésüktől fogva rokkantak. Valóban vannak amerikai Bully tenyésztők, akik ilyen kutyákat tenyésztenek és árulnak. Nem érdekli őket, hogy kiskutyájuk legfeljebb három évig él. Számunkra (én és a férjem) fontos, hogy kutyáink minél tovább éljenek. Szeretjük őket és törődünk az egészségükkel. Magam is emberorvos vagyok. Az emberek és az állatok egészsége pedig nagyon fontos számomra.
Ezért kennelünkben csak egészséges American Bully kölyökkutyát vásárolhat. További szolgáltatásaink is vannak. Mielőtt a kiskutya megérkezne otthonába, teljes körű vizsgálatot rendelhet. Ez magában foglalja a szív echokardiográfiáját, általános és biokémiai vérvizsgálatokat. Ez megerősíti, hogy az American Bully kölyökkutyája egészséges. Jelenleg (2024-re) ez a szolgáltatás állatorvosainktól 500 euróba kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy szív- és érrendszeri vizsgálatokat az ország legjobb orvosával végzünk. A belépő neki nagy. Ezért a kölyökkutya lefoglalásakor azonnal figyelmeztessen további vizsgálatok szükségességére. Mindig nehezebb a legjobb orvosokhoz eljutni, mint a hétköznapi orvosokhoz.
De még ha nem is szeretne további vizsgálatokat, akkor is minden American Bully kölyökkutyát megvizsgálunk az állatorvosnál. Mielőtt új otthonukba indulnának, minden kutyánkat állatorvos is megvizsgál. Az európai állatorvosi útlevélbe pedig friss bejegyzést kapnak a vizsgálatról és az egészségi állapotról.

Minden egészséges American Bully kölyökkutyánk férgesen, oltva, állatorvosi útlevéllel, regisztrált mikrochippel és ABKC törzskönyvvel új családokba kerül. Az ABKC törzskönyve a világ legmegbízhatóbb fajtatiszta amerikai zsarnoksága.

Az óvodában most egészséges American Bully kölykök eladók. Ára 3000 euró. Ha egészséges American Bully kiskutyát keresel, írj nekünk:

E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Egészséges amerikai bully a világ 25 országában élnek. Ezért akkor is szállítunk Önnek egy kiskutyát, ha nagyon messze lakik kennelünktől.

Üdvözlettel: Voitovska Veronika. Az egészséges amerikai bully DOGNIK BULLS óvoda tulajdonosa. Orvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus

Hol vásárolhat egészséges American Bullyt, egészséges American Bully kölyköket, American Bully kennel kölyköket